Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Manontroppo Batencuzena
Normal Tactiek O-O-E
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 35.8
unsatisfactory Schieten adequate
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Metallo geeft de bal voor. Inworp. Sammarco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gasperini is nu in balbezit. Gasperini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Memmi speelt de bal door. Paver is nu in balbezit. Cerutti rent richting de bal. Paver bereikt de bal nog maar net als eerste. Paver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Manontroppo - Batencuzena 0:1

14e minuut.
Cerutti met een sublieme pass. Memmi probeert naar een medespeler te passen. Bedini speelt de bal door. Paver is nu in balbezit. Paver draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cârstoiu met een sublieme pass. Cerutti is nu in balbezit. Cerutti speelt de bal door. Daar is Paver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Manontroppo - Batencuzena 0:2

24e minuut.
Cerati verovert de bal door een tackle van achteren. Cerati passt de bal met de wreef. Paver rent richting de bal. Paver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Manontroppo - Batencuzena 0:3

29e minuut.
Bedini passt de bal in één keer door. Cârstoiu met een sublieme pass. Cerutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerati is nu in balbezit. Cerati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Memmi onderschept slim de pass. Memmi probeert naar een medespeler te passen. Cerati speelt de bal door. Paver bereikt de bal nog maar net als eerste. Paver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Batani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedini verovert de bal door een tackle van achteren. Bedini met een sublieme pass. Paver is nu in balbezit. Paver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Manontroppo - Batencuzena 0:4

36e minuut.
Bedini geeft een hoge lob. Paver kopt de bal weg. Liunio heeft problemen om de bal te vangen. Cerutti is nu in balbezit. Cerutti schiet op doel. Bernardini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Manontroppo 67%, Batencuzena 33%.
Atletico Manontroppo - Batencuzena 0:4

53e minuut.
Cârstoiu probeert naar een medespeler te passen. Ciman rent richting de bal. Bedini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciman moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ciman kan niet meer verder spelen. Bortolazzi komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Cerutti rent richting de bal. Cerutti probeert naar een medespeler te passen. Paver rent richting de bal. Paver draait met de bal, schiet en ... Bernardini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Manontroppo - Batencuzena 0:5

62e minuut.
Tasso probeert naar een medespeler te passen. Paver rent richting de bal. Liunio rent richting de bal. Paver onderschept slim de pass. Paver draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Paver raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Manontroppo 62%, Batencuzena 38%.
Atletico Manontroppo - Batencuzena 0:5