Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Testing juve
Normal Tactiek salva57
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 45.3
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen solide


5e minuut.
Królik met een snelle inworp. Triulcio rent richting de bal. Chyła onderschept slim de pass. Chyła geeft een hoge lob. Nieves springt en kopt de bal. Peluchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nieves rent richting de bal. Nieves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Testing - juve 0:1

10e minuut.
Chyła onderschept slim de pass. Chyła geeft een hoge lob. Nieves heeft problemen om de bal te vangen. Nieves haalt uit met een fantastische trap. Peluchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing - juve 0:2

11e minuut.
Solarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski passt de bal in één keer door. Nieves rent richting de bal. Nieves haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Solarte is nu in balbezit. Solarte geeft de bal voor. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag geeft een hoge lob. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing - juve 0:3

24e minuut.
Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Peluchi probeert naar een medespeler te passen. Królik kopt de bal weg. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing - juve 0:4

29e minuut.
Sułkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Solarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Solarte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nieves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing - juve 0:5

31e minuut.
Królik is nu in balbezit. Królik geeft een hoge lob. Chyła kopt de bal weg. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing - juve 0:6

40e minuut.
Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski passt de bal zonder na te denken. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves schiet op doel. Peluchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing - juve 0:7

42e minuut.
Neag speelt de bal door. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves passt de bal in één keer door. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing - juve 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testing 82%, juve 18%.
Testing - juve 0:8

46e minuut.
Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves passt de bal in één keer door. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła draait met de bal, schiet en ... Peluchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing - juve 0:9

50e minuut.
Marsigli geeft de bal voor. Bertanzi kan de bal niet met de borst controleren. Bertanzi probeert naar een medespeler te passen. Królik is nu in balbezit. Królik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Skowron is nu in balbezit. Solarte is nu in balbezit. Solarte met een sublieme pass. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peluchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing - juve 0:10

54e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Peluchi niet meer kan verder spelen. Lo Medico komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Sułkowski met een sublieme pass. Królik is nu in balbezit. Królik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Colombi de bal. Neag geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Chyła onderschept slim de pass. Chyła met een sublieme pass. Sułkowski is nu in balbezit. Nieves rent richting de bal. Nieves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing - juve 0:11

65e minuut.
Matti probeert naar een medespeler te passen. Benocci controleert de bal met de borst. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Urodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Urodov geeft een hoge lob. Sułkowski kan de bal niet met de borst controleren. Sułkowski draait met de bal, schiet en ... Lo Medico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing - juve 0:12

67e minuut.
Vaccarezza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coluccia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieves rent richting de bal. Nieves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Chyła rent richting de bal. Chyła draait met de bal, schiet en ... Bigotto probeert de bal aan de voet te houden. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Neag is nu in balbezit. Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalisi begaat een overtreding. Scalisi krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Chyła probeert naar een medespeler te passen. Solarte rent richting de bal. Solarte probeert naar een medespeler te passen. Nieves heeft problemen om de bal te vangen. Nieves schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing - juve 0:13

89e minuut.
Marsigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła onderschept slim de pass. Chyła probeert naar een medespeler te passen. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing - juve 0:14

90e minuut.
Królik met de inworp. Chyła rent richting de bal. Chyła passt de bal in één keer door. Colombi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing - juve 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testing 90%, juve 10%.
Testing - juve 0:15