Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sick FC antanilla fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 24.4
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Baglioni is nu in balbezit. Baglioni passt de bal zonder na te denken. Baratti is nu in balbezit. Baratti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Materazzi is nu in balbezit. Materazzi probeert naar een medespeler te passen. Frangipane rent richting de bal. Fabbo verovert de bal door een tackle van achteren. Fabbo schiet op doel. Bastoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bucovaz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grechi met een snelle inworp. Baglioni is nu in balbezit. Baglioni passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bertulli is nu in balbezit. Bertulli geeft een lange en hoge pass. Bucovaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baratti rent richting de bal. Baratti draait met de bal, schiet en ... Carruba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Novielli onderschept slim de pass. Stucco rent richting de bal. Novielli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stucco roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Stucco kan niet meer verder spelen. Gallinari komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sick FC 33%, antanilla fc 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sick FC - antanilla fc 0:0

48e minuut.
Corba verovert de bal door een tackle van achteren. Corba geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cornero de bal onder controle te krijgen. Fabbo is nu in balbezit. Fabbo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bolognini is nu in balbezit. Gallinari onderschept slim de pass. Gallinari probeert naar een medespeler te passen. Fabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Roncaioli is nu in balbezit. Roncaioli passt de bal zonder na te denken. Piccinno is nu in balbezit. Piccinno geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Baldanzi de bal onder controle te krijgen. Carruba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertulli met een snelle inworp. Roncaioli is nu in balbezit. Baglioni verovert de bal door een tackle van achteren. Baglioni geeft een hoge lob. Carruba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sick FC 48%, antanilla fc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sick FC - antanilla fc 0:0