Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Napoli Atletico Ma Non Troppo
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Serao de bal onder controle te krijgen. Minotta rent richting de bal. Minotta geeft de bal voor. Capicotto rent richting de bal. Capicotto schiet op doel. Lunardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Napoli - Atletico Ma Non Troppo 0:1

21e minuut.
Buquicchio is nu in balbezit. Castilli is nu in balbezit. Castilli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zatta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zatta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Serao heeft problemen om de bal te vangen. Boscagli rent richting de bal. Mesiani onderschept slim de pass. Zatta is nu in balbezit. Zatta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Napoli - Atletico Ma Non Troppo 1:1

25e minuut.
Capicotto schiet op doel. Minotta onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Serrato neemt de hoekschop. Pompilio kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rosati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pacino komt het veld opgelopen. Calligari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castilli is nu in balbezit. Castilli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Castilli met een sublieme pass. Calligari is nu in balbezit. Calligari met een sublieme pass. Zatta rent richting de bal. Zatta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Pisano probeert naar een medespeler te passen. Serao kopt de bal weg. Minotta heeft problemen om de bal te vangen. Capicotto rent richting de bal. Capicotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Napoli - Atletico Ma Non Troppo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Napoli 47%, Atletico Ma Non Troppo 53%.
A.C. Napoli - Atletico Ma Non Troppo 1:2

47e minuut.
Boscagli is nu in balbezit. Castilli verovert de bal door een tackle van achteren. Castilli passt de bal zonder na te denken. Zatta is nu in balbezit. Zatta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Boscagli met een sublieme pass. Capicotto rent richting de bal. Porqueddu is nu in balbezit. Capicotto onderschept slim de pass. Capicotto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Prosdocimo onderschept slim de pass. Castilli verovert de bal door een tackle van achteren. Zatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Castilli rent richting de bal. Castilli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Zatta verovert de bal door een tackle van achteren. Castilli rent richting de bal. Castilli passt de bal in één keer door. Capicotto rent richting de bal. Capicotto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Boscagli heeft problemen om de bal te vangen. Boscagli geeft de bal voor. Minotta controleert de bal met de borst. Capicotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Capicotto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Minotta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Serrato met de inworp. Serao is nu in balbezit. Serao geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Napoli 59%, Atletico Ma Non Troppo 41%.
A.C. Napoli - Atletico Ma Non Troppo 1:2