Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Ma Non Troppo Serra Utd
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 28.5
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


16e minuut.
Giuliano is nu in balbezit. Lattina onderschept slim de pass. Lattina probeert naar een medespeler te passen. Oyuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pisano trapt de bal weg van het doel. Latrofa kopt de bal weg. Lattina bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel speelt de bal door. Pisano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - Serra Utd 0:1

31e minuut.
Giuliano probeert naar een medespeler te passen. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas passt de bal met de wreef. Oyuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Geisel speelt de bal door. Rycerz rent richting de bal. Rycerz passt de bal in één keer door. Lattina is nu in balbezit. Lattina schiet op doel. Pisano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oyuela is nu in balbezit. Oyuela schiet op doel. Pisano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - Serra Utd 0:2

36e minuut.
Oyuela rent richting de bal. Oyuela geeft een hoge lob. Geisel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattina rent richting de bal. Lattina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Ma Non Troppo 67%, Serra Utd 33%.
Atletico Ma Non Troppo - Serra Utd 0:2

49e minuut.
Pompilio is nu in balbezit. Pompilio geeft een lange en hoge pass. Rycerz kopt de bal weg. Oyuela is nu in balbezit. Oyuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Geisel bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisel met een sublieme pass. Daar is Maestrelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lattina is nu in balbezit. Lattina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Oyuela onderschept slim de pass. Oyuela passt de bal in één keer door. Geisel met een sublieme pass. Oyuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Maestrelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rycerz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oyuela is nu in balbezit. Oyuela geeft een lange en hoge pass. Pisano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Geisel verovert de bal door een tackle van achteren. Geisel passt de bal in één keer door. Oyuela is nu in balbezit. Oyuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - Serra Utd 0:3

77e minuut.
Geisel met een sublieme pass. Prosdocimo rent richting de bal. Lattina onderschept slim de pass. Lattina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Maestrelli geeft de bal voor. Inworp. Rycerz met de inworp. Oyuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Mortaro geeft een hoge lob. Geisel met een sublieme pass. Oyuela is nu in balbezit. Oyuela haalt uit met een fantastische trap. Pisano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pompilio is nu in balbezit. Geisel is nu in balbezit. Geisel passt de bal met de wreef. Oyuela is nu in balbezit. Oyuela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Ma Non Troppo 73%, Serra Utd 27%.
Atletico Ma Non Troppo - Serra Utd 0:3