Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kino Roma Starcom
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Mafrolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mafrolla passt de bal zonder na te denken. Triulcio speelt de bal door. Arboreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Arboreto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bardin rent richting de bal. Bardin probeert naar een medespeler te passen. Calliman verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Triulcio zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Klungelig pakt Nodari de bal. Cerliani is nu in balbezit. Cerliani geeft een lange en hoge pass. Arboreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Arboreto schiet op doel. Falsetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Triulcio passt de bal met de wreef. Bardin is nu in balbezit. Bardin passt de bal zonder na te denken. Arboreto is nu in balbezit. Arboreto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kino 58%, Roma Starcom 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Kino - Roma Starcom 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Tanino de bal. Cerliani is nu in balbezit. Nodari begaat een overtreding. Nodari krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Actis met een snelle inworp. Mafrolla rent richting de bal. Bardin verovert de bal door een tackle van achteren. Bardin haalt uit met een fantastische trap. Arenzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Arenzi geeft de bal voor. Nodari heeft problemen om de bal te vangen. Tanino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodari verovert de bal door een tackle van achteren. Nodari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kino - Roma Starcom 0:1

72e minuut.
Arboreto is nu in balbezit. Mafrolla rent richting de bal. Bardin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bardin krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Ariano geeft een lange en hoge pass. Sirignano kopt de bal weg. Triulcio heeft problemen om de bal te vangen. Scardina bereikt de bal nog maar net als eerste. Scardina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kino 60%, Roma Starcom 40%.
Fc Kino - Roma Starcom 0:1