Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EStreetTeam Premolo FC
352 Tactiek 352
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 32
matig Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Chigiotti verovert de bal door een tackle van achteren. Baggiani rent richting de bal. Baggiani speelt de bal door. Belfiore is nu in balbezit. Belfiore schiet op doel. Bajocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Pratali probeert naar een medespeler te passen. Abeledo is nu in balbezit. Abeledo passt de bal zonder na te denken. Jerski rent richting de bal. Jerski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Jerski speelt de bal door. Pratali is nu in balbezit. Abeledo rent richting de bal. Pratali is nu in balbezit. Pratali geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Pecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - Premolo FC 0:1

19e minuut.
Pecchi rent richting de bal. Pecchi passt de bal zonder na te denken. Abeledo is nu in balbezit. Klungelig pakt Abeledo de bal. Abeledo haalt uit met een fantastische trap. Barone bokst de bal weg.

35e minuut.
Pecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecchi passt de bal met de wreef. Abeledo heeft problemen om de bal te vangen. Abeledo draait met de bal, schiet en ... Gallinari probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ferrieri zal de hoekschop nemen. Abeledo heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Abeledo verovert de bal door een tackle van achteren. Abeledo passt de bal met de wreef. Pecchi is nu in balbezit. Pecchi haalt uit met een fantastische trap. Barone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Luisini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gios verovert de bal door een tackle van achteren. Gios geeft een lange en hoge pass. Pecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - Premolo FC 0:2

40e minuut.
Baggiani rent richting de bal. Pratali onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chigiotti. Chigiotti krijgt een gele kaart. Pratali is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bramerini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pecchi kopt de bal weg. Abeledo is nu in balbezit. Abeledo haalt uit met een fantastische trap. Barone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pecchi is nu in balbezit. Pecchi schiet op doel. Barone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jerski heeft problemen om de bal te vangen. Belfiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfiore geeft een hoge lob. Baggiani controleert de bal met de borst. Baggiani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EStreetTeam 70%, Premolo FC 30%.
EStreetTeam - Premolo FC 0:2

47e minuut.
Gios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bramerini met een sublieme pass. Pratali is nu in balbezit. Abeledo is nu in balbezit. Abeledo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pratali onderschept slim de pass. Pratali geeft de bal voor. Gallinari heeft problemen om de bal te vangen. Abeledo rent richting de bal. Abeledo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bottiglione rent richting de bal. Pratali rent richting de bal. Pratali speelt de bal door. Abeledo rent richting de bal. Abeledo draait met de bal, schiet en ... Barone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pecchi heeft problemen om de bal te vangen. Pecchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - Premolo FC 0:3

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barone met een harde bal richting middenveld. Jerski speelt de bal door. Abeledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeledo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Pecchi rent richting de bal. Chigiotti rent richting de bal. Pecchi onderschept slim de pass. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Crobu is nu in balbezit. Pratali rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crobu. Pratali raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Simionati speelt de bal door. Baggiani is nu in balbezit. Baggiani passt de bal in één keer door. Belfiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfiore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - Premolo FC 1:3

68e minuut.
Gallinari kopt de bal weg. Bottiglione heeft problemen om de bal te vangen. Abeledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeledo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - Premolo FC 1:4

74e minuut.
Chigiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali verovert de bal door een tackle van achteren. Pratali probeert naar een medespeler te passen. Pecchi rent richting de bal. Pecchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Maniello trapt de bal weg van het doel. Abeledo kopt de bal weg. Daar is Crobu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Barone trapt de bal weg. Jerski met een sublieme pass. Abeledo rent richting de bal. Abeledo schiet op doel. Barone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Bottiglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeledo onderschept slim de pass. Crobu is nu in balbezit. Abeledo onderschept slim de pass. Abeledo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - Premolo FC 1:5

83e minuut.
Pratali geeft een hoge lob. Gios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gios probeert naar een medespeler te passen. Abeledo heeft problemen om de bal te vangen. Abeledo schiet op doel. Barone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pratali rent richting de bal. Pratali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Barone niet meer kan verder spelen. Cassetto komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Maniello geeft een hoge lob. Ferrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrieri speelt de bal door. Klungelig pakt Pecchi de bal. Pecchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EStreetTeam 69%, Premolo FC 31%.
EStreetTeam - Premolo FC 1:5