Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bergamocity kemi
433x Tactiek xyw
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 56.8
good Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen good


4e minuut.
Kadrievski onderschept slim de pass. Kadrievski passt de bal met de wreef. Severinsen is nu in balbezit. Severinsen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ciorkowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Starović neemt de hoekschop. Maleszewski springt en kopt de bal. Obrejan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka probeert naar een medespeler te passen. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamocity - kemi 0:1

12e minuut.
Starović met de inworp. Velák is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Répási. Répási krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Campello probeert naar een medespeler te passen. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen begaat een overtreding. Severinsen krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Abächerli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Velák de bal. Velák speelt de bal door. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Szubierajski geeft een hoge lob. Severinsen probeert de bal aan de voet te houden. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maleszewski schiet op doel. Obrejan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kadrievski probeert naar een medespeler te passen. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka geeft een hoge lob. Severinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergamocity 56%, kemi 44%.
Bergamocity - kemi 0:1

46e minuut.
Bulanda rent richting de bal. Bulanda passt de bal met de wreef. Ganztahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen verovert de bal door een tackle van achteren. Severinsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Kadrievski de bal. Śliwka probeert naar een medespeler te passen. Severinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vergara de bal onder controle te krijgen. Obrejan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Répási rent richting de bal. Starović onderschept slim de pass. Starović probeert naar een medespeler te passen. Severinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Maleszewski passt de bal zonder na te denken. Śliwka rent richting de bal. Śliwka met een sublieme pass. Severinsen rent richting de bal. Severinsen haalt uit met een fantastische trap. Obrejan bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Śliwka zal de hoekschop nemen. Severinsen krijgt zijn hoofd ertegen. Obrejan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Drobuşenco passt de bal in één keer door. Ganztahl rent richting de bal. Ganztahl met een sublieme pass. Trung Anh rent richting de bal. Trung Anh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Kadrievski geeft de bal voor. Campello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski draait met de bal, schiet en ... Obrejan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamocity - kemi 0:2

80e minuut.
Śliwka speelt de bal door. Starović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maleszewski de bal. Maleszewski schiet op doel. Obrejan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamocity - kemi 0:3

82e minuut.
Daar is Trung Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadrievski onderschept slim de pass. Kadrievski met een sublieme pass. Severinsen is nu in balbezit. Severinsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergamocity 57%, kemi 43%.
Bergamocity - kemi 0:3