Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FivePoints Grazzanise FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
BarillÁ kopt de bal weg. Borsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsi passt de bal met de wreef. Dodero bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rescina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandria verovert de bal door een tackle van achteren. Dandria passt de bal zonder na te denken. Parmiggiani rent richting de bal. Parmiggiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Balzano is nu in balbezit. Balzano passt de bal in één keer door. Dodero bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodero haalt uit met een fantastische trap. Figliuolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FivePoints - Grazzanise FC 1:0

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Azeglio de bal onder controle te krijgen. Boschelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodero onderschept slim de pass. Dodero haalt uit met een fantastische trap. Figliuolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FivePoints - Grazzanise FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FivePoints 53%, Grazzanise FC 47%.
FivePoints - Grazzanise FC 2:0

83e minuut.
Punzo geeft een lange en hoge pass. Daar is Rescina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parmiggiani met een sublieme pass. Borrassa rent richting de bal. Borrassa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FivePoints 59%, Grazzanise FC 41%.
FivePoints - Grazzanise FC 2:0