Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:42
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.019
  • Stadion: DM²C Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3097
Grazzanise FC EUR 1971
Normal Tactiek 352bis
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 43.8
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Socki verovert de bal door een tackle van achteren. Socki passt de bal met de wreef. Thanh Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Tú draait met de bal, schiet en ... Figliuolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:1

9e minuut.
Socki geeft een hoge lob. Boschelli rent richting de bal. Thanh Tú rent richting de bal. Thanh Tú draait met de bal, schiet en ... Figliuolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Magowski passt de bal in één keer door. Socki rent richting de bal. Socki met een sublieme pass. Thanh Tú rent richting de bal. Thanh Tú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:2

12e minuut.
Balzano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Felappi de bal. Larobina is nu in balbezit. Felappi verovert de bal door een tackle van achteren. Felappi geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Thanh Tú de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:3

14e minuut.
Magowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Socki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thanh Tú is nu in balbezit. Socki is nu in balbezit. Socki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:4

16e minuut.
Daar is Laureyns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidelus kopt de bal weg. Socki geeft een hoge lob. Thanh Tú is nu in balbezit. Thanh Tú draait met de bal, schiet en ... Figliuolo bokst de bal weg. Boschelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Tú onderschept slim de pass. Thanh Tú haalt uit met een fantastische trap. Figliuolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:5

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Magowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thanh Tú rent richting de bal. Thanh Tú draait met de bal, schiet en ... Figliuolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:6

22e minuut.
Magowski onderschept slim de pass. Magowski geeft een lange en hoge pass. Socki bereikt de bal nog maar net als eerste. Socki haalt uit met een fantastische trap. Figliuolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:7

26e minuut.
Boschelli rent richting de bal. Boschelli geeft een hoge lob. Gorie kopt de bal weg. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski geeft een hoge lob. Figliuolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Magowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thanh Tú de bal. Azeglio rent richting de bal. Thanh Tú verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Tú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:8

33e minuut.
Socki verovert de bal door een tackle van achteren. Socki met een sublieme pass. Magowski speelt de bal door. Thanh Tú is nu in balbezit. Thanh Tú haalt uit met een fantastische trap. Figliuolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bortoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:9

37e minuut.
García Edo geeft de bal voor. Socki geeft een lange en hoge pass. Daar is Magowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thanh Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Tú schiet op doel. Figliuolo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fidelus neemt de hoekschop. Thanh Tú controleert de bal met de borst. Thanh Tú haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Figliuolo met een harde bal richting middenveld. Fidelus kopt de bal weg. Thanh Tú is nu in balbezit. Thanh Tú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:10

39e minuut.
Borrassa met een sublieme pass. Parmiggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Tú onderschept slim de pass. Thanh Tú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:11

43e minuut.
Inworp. Felappi met een snelle inworp. Magowski geeft een hoge lob. Thanh Tú springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:12

44e minuut.
Thanh Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Tú passt de bal in één keer door. Socki bereikt de bal nog maar net als eerste. Socki schiet op doel. Figliuolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grazzanise FC 82%, EUR 1971 18%.
Grazzanise FC - EUR 1971 0:12

47e minuut.
Boschelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boschelli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fidelus met de inworp. Socki geeft een lange en hoge pass. Figliuolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thanh Tú rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Scurati is nu in balbezit. Thanh Tú verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Tú passt de bal zonder na te denken. Socki is nu in balbezit. Socki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fidelus is nu in balbezit. Fidelus geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Magowski heeft problemen om de bal te vangen. Magowski geeft de bal voor. Thanh Tú kopt de bal weg. Socki is nu in balbezit. Socki draait met de bal, schiet en ... Figliuolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Azeglio is nu in balbezit. Socki verovert de bal door een tackle van achteren. Socki geeft een lange en hoge pass. Thanh Tú rent richting de bal. Thanh Tú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:13

54e minuut.
Socki passt de bal met de wreef. Magowski rent richting de bal. Magowski passt de bal met de wreef. Thanh Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Tú schiet op doel. Figliuolo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:14

58e minuut.
Törőcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Törőcsik passt de bal zonder na te denken. Fidelus probeert naar een medespeler te passen. Felappi geeft de bal voor. Boschelli bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fidelus met een snelle inworp. Azeglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Socki verovert de bal door een tackle van achteren. Socki met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boschelli met een harde bal richting middenveld. Fidelus kopt de bal weg. Socki is nu in balbezit. Socki geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:15

63e minuut.
Gorie geeft de bal voor. Bortoli is nu in balbezit. Thanh Tú onderschept slim de pass. Thanh Tú schiet op doel. Figliuolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:16

66e minuut.
Fidelus onderschept slim de pass. Fidelus probeert de bal met de borst te controleren. Fidelus geeft de bal voor. Klungelig pakt Thanh Tú de bal. Thanh Tú haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Felappi speelt de bal door. Fidelus is nu in balbezit. Fidelus geeft een lange en hoge pass. Thanh Tú rent richting de bal. Thanh Tú draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Magowski verovert de bal door een tackle van achteren. Magowski probeert naar een medespeler te passen. Thanh Tú heeft problemen om de bal te vangen. Thanh Tú haalt uit met een fantastische trap. Figliuolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:17

71e minuut.
Klungelig pakt Felappi de bal. Felappi met een sublieme pass. Magowski met een sublieme pass. Thanh Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Tú schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Thanh Tú kopt de bal weg. Socki kan de bal niet met de borst controleren. Socki passt de bal met de wreef. Thanh Tú rent richting de bal. Thanh Tú draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:18

75e minuut.
Socki met een sublieme pass. Thanh Tú heeft problemen om de bal te vangen. Azeglio rent richting de bal. Thanh Tú onderschept slim de pass. Thanh Tú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:19

77e minuut.
Magowski passt de bal zonder na te denken. Felappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felappi probeert naar een medespeler te passen. Thanh Tú is nu in balbezit. Thanh Tú geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Parmiggiani onderschept slim de pass. Parmiggiani speelt de bal door. Laureyns bereikt de bal nog maar net als eerste. Masotto onderschept slim de pass. Masotto geeft de bal voor. Bălţeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Figliuolo probeert naar een medespeler te passen. Felappi kopt de bal weg. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Boschelli de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:20

85e minuut.
Socki bereikt de bal nog maar net als eerste. Socki geeft de bal voor. Boschelli heeft problemen om de bal te vangen. Thanh Tú is nu in balbezit. Thanh Tú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:21

86e minuut.
Borrassa speelt de bal door. Parmiggiani rent richting de bal. Azeglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Tú verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Tú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazzanise FC - EUR 1971 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grazzanise FC 81%, EUR 1971 19%.
Grazzanise FC - EUR 1971 0:22