Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avid76 A R C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Taormina met een snelle inworp. La Nave rent richting de bal. La Nave passt de bal met de wreef. Baudi is nu in balbezit. Baudi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mazzacurati speelt de bal door. Valgolio kan de bal niet met de borst controleren. Chiaffarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgolio rent richting de bal. Valgolio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sberna passt de bal met de wreef. La Nave rent richting de bal. La Nave speelt de bal door. Baudi rent richting de bal. Baudi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Buonanno passt de bal met de wreef. La Nave is nu in balbezit. Velardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudi verovert de bal door een tackle van achteren. Baudi draait met de bal, schiet en ... Leonessa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
La Nave rent richting de bal. Velardo onderschept slim de pass. Velardo passt de bal met de wreef. Alberton bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Buonanno geeft een hoge lob. Chiaffarata is nu in balbezit. Alberton onderschept slim de pass. Valgolio is nu in balbezit. Valgolio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Di Ciero geeft een hoge lob. Inworp. Taormina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. La Nave bereikt de bal nog maar net als eerste. La Nave draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Leonessa trapt de bal weg. Chiaffarata kopt de bal weg. Velardo heeft problemen om de bal te vangen. Baudi onderschept slim de pass. Baudi haalt uit met een fantastische trap. Leonessa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Taormina speelt de bal door. Rovaris is nu in balbezit. Alberton maakt een afschuwelijke overtreding. Rovaris raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rovaris kan niet meer verder spelen. Bersellini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avid76 63%, A R C 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avid76 - A R C 0:0

60e minuut.
Di Ciero geeft de bal voor. Inworp. Taormina met een snelle inworp. La Nave is nu in balbezit. La Nave draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Drovandi met een snelle inworp. Daar is Velardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baudi verovert de bal door een tackle van achteren. La Nave rent richting de bal. La Nave schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Mazzacurati geeft de bal voor. Alemanni is nu in balbezit. Attuati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Attuati krijgt een gele kaart. Alemanni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazzacurati met een snel genomen vrije trap. Drovandi probeert de bal met de borst te controleren. Baudi rent richting de bal. Baudi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avid76 43%, A R C 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avid76 - A R C 0:0