Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giaros75 Dinamo Targu Ocna
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Andreani met de inworp. Bonaddio rent richting de bal. Lattaruli maakt een afschuwelijke overtreding. Lattaruli krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Fichera onderschept slim de pass. Fichera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paone de bal. Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggiero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Paone passt de bal met de wreef. Coldani rent richting de bal. Coldani passt de bal met de wreef. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bergnesi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tarenzi de bal onder controle te krijgen. Lattaruli probeert naar een medespeler te passen. Iozzi rent richting de bal. Iozzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giaros75 55%, Dinamo Targu Ocna 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Giaros75 - Dinamo Targu Ocna 0:0

51e minuut.
Laitano rent richting de bal. Laitano draait met de bal, schiet en ... Arfelli rent richting de bal. Arfelli schiet op doel. Finozzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - Dinamo Targu Ocna 1:0

52e minuut.
Ruggiero rent richting de bal. Bergnesi verovert de bal door een tackle van achteren. Bergnesi speelt de bal door. Iozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iozzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Giaros75 - Dinamo Targu Ocna 1:1

68e minuut.
Ruggiero rent richting de bal. Ruggiero passt de bal met de wreef. Laitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arfelli is nu in balbezit. Arfelli schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Paone is nu in balbezit. Paone probeert naar een medespeler te passen. Cappuccini met een sublieme pass. Arfelli rent richting de bal. Arfelli haalt uit met een fantastische trap. Finozzi bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giaros75 44%, Dinamo Targu Ocna 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Giaros75 - Dinamo Targu Ocna 1:1