Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scarponi Malmö_FF
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 16.9
solid Schieten unsatisfactory
good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Siciliani is nu in balbezit. Sitio onderschept slim de pass. Sitio passt de bal zonder na te denken. Idziorek is nu in balbezit. Idziorek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Avesti kopt de bal weg. Barberis heeft problemen om de bal te vangen. Idziorek is nu in balbezit. Idziorek draait met de bal, schiet en ... Claricini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
scarponi - Malmö_FF 1:0

16e minuut.
Sitio geeft de bal voor. Daar is Avesti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özalp is nu in balbezit. Özalp schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Idziorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziorek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Klungelig pakt Özalp de bal. Foresti rent richting de bal. Foresti geeft een lange en hoge pass. Idziorek rent richting de bal. Idziorek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Serio rent richting de bal. Sant Cassia begaat een overtreding. Serio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siciliani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Beslać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruberto rent richting de bal. Ruberto draait met de bal, schiet en ... Oriali bokst de bal weg.

43e minuut.
Sant Cassia passt de bal zonder na te denken. Bocciarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazzolari onderschept slim de pass. Fazzolari geeft de bal voor. Sitio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scarponi 31%, Malmö_FF 69%.
scarponi - Malmö_FF 1:0

53e minuut.
Sitio geeft een lange en hoge pass. Avesti onderschept slim de pass. Özalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Özalp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
scarponi - Malmö_FF 2:0

56e minuut.
Sitio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitio geeft een lange en hoge pass. Sant Cassia rent richting de bal. Özalp is nu in balbezit. Özalp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Claricini trapt de bal weg van het doel. Ubaldini kopt de bal weg. Idziorek heeft problemen om de bal te vangen. Idziorek haalt uit met een fantastische trap. Claricini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sitio zal de hoekschop nemen. Özalp is nu in balbezit. Özalp schiet op doel. Claricini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scarponi - Malmö_FF 3:0

59e minuut.
Barberis is nu in balbezit. Sant Cassia onderschept slim de pass. Idziorek is nu in balbezit. Idziorek haalt uit met een fantastische trap. D`Angelo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
scarponi - Malmö_FF 4:0

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sitio neemt de hoekschop. Idziorek is nu in balbezit. Idziorek schiet op doel. Claricini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scarponi - Malmö_FF 5:0

68e minuut.
Serio speelt de bal door. Ruberto is nu in balbezit. Özalp begaat een overtreding. Özalp krijgt een gele kaart. Ruberto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ruberto kan niet meer verder spelen. Crodino komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ubaldini speelt de bal door. Sitio geeft de bal voor. Daar is Özalp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idziorek is nu in balbezit. Idziorek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
scarponi - Malmö_FF 6:0

79e minuut.
Seghieri rent richting de bal. Ubaldini verovert de bal door een tackle van achteren. Ubaldini passt de bal in één keer door. Sitio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pavoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavoni geeft de bal voor. Sant Cassia probeert naar een medespeler te passen. Idziorek is nu in balbezit. Idziorek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Claricini trapt de bal weg. Fazzolari kopt de bal weg. Özalp is nu in balbezit. Özalp geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ubaldini is nu in balbezit. Ubaldini passt de bal met de wreef. Idziorek is nu in balbezit. Sant Cassia is nu in balbezit. Sant Cassia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
scarponi - Malmö_FF 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scarponi 24%, Malmö_FF 76%.
scarponi - Malmö_FF 7:0