Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Wolves Football Melito
424 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21.6
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Boscarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscarelli passt de bal met de wreef. La bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cassinelli schiet op doel. Ferretti Rigati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Baldin haalt uit met een fantastische trap. Ravasio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santoni rent richting de bal. Santoni schiet op doel. Boscarelli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Football Melito 1:0

32e minuut.
Dalkia onderschept slim de pass. Ciana speelt de bal door. Dalkia probeert de bal aan de voet te houden. Cassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassinelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ravasio probeert de bal aan de voet te houden. Boscarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscarelli met een sublieme pass. Berlinghieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinghieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Boscarelli passt de bal met de wreef. Fulici bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuc verovert de bal door een tackle van achteren. Vuc geeft een hoge lob. Cassinelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royal Wolves - Football Melito 1:1

44e minuut.
Ciana rent richting de bal. Ciana passt de bal zonder na te denken. Cassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassinelli haalt uit met een fantastische trap. Ferretti Rigati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Football Melito 1:2

45e minuut.
Ciana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scaffidi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Wolves 66%, Football Melito 34%.
Royal Wolves - Football Melito 1:2

50e minuut.
Dalkia onderschept slim de pass. Cassinelli rent richting de bal. Pancaldi is nu in balbezit. Pancaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Football Melito 1:3

59e minuut.
Scaffidi verovert de bal door een tackle van achteren. Boscarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscarelli passt de bal zonder na te denken. Cassinelli is nu in balbezit. Cassinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Football Melito 1:4

68e minuut.
Dalkia passt de bal zonder na te denken. Eleuteri rent richting de bal. Santoni rent richting de bal. Eleuteri is nu in balbezit. Eleuteri haalt uit met een fantastische trap. Crudele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Preatoni probeert naar een medespeler te passen. Eleuteri rent richting de bal. Eleuteri passt de bal zonder na te denken. Santoni rent richting de bal. Santoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Wolves 43%, Football Melito 57%.
Royal Wolves - Football Melito 1:4