Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tubermatt Real Astuzia
Pressing Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 19.5
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Angeloni probeert naar een medespeler te passen. Aguilar rent richting de bal. Aguilar passt de bal zonder na te denken. Quang Trường rent richting de bal. Quang Trường draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Carella kopt de bal weg. Daar is Quang Trường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greci is nu in balbezit. Quang Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Trường schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Takmaz de bal. Takmaz geeft de bal voor. Quang Trường heeft problemen om de bal te vangen. Quang Trường schiet op doel. Sabbadini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Carella speelt de bal door. Takmaz heeft problemen om de bal te vangen. Kudzel geeft een lange en hoge pass. Quang Trường rent richting de bal. Quang Trường draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Real Astuzia 1:0

24e minuut.
Cocco rent richting de bal. Cocco met een sublieme pass. Stanuch probeert naar een medespeler te passen. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Real Astuzia 2:0

29e minuut.
Kudzel speelt de bal door. Stanuch rent richting de bal. Stanuch passt de bal met de wreef. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sabbadini bokst de bal weg. Quang Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trường haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Real Astuzia 3:0

32e minuut.
Greci rent richting de bal. Greci geeft een hoge lob. McQueen kopt de bal weg. Quang Trường rent richting de bal. Quang Trường geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Greci met een harde bal richting middenveld. McQueen is nu in balbezit. McQueen geeft een lange en hoge pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kudzel is nu in balbezit. Stanuch met een sublieme pass. Greci is nu in balbezit. Quang Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Trường draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Quang Trường rent richting de bal. McQueen rent richting de bal. McQueen probeert naar een medespeler te passen. Quang Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trường haalt uit met een fantastische trap. Sabbadini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Kiziałek geeft de bal voor. Quang Trường is nu in balbezit. Modini is nu in balbezit. Quang Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Trường schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Real Astuzia 4:0

44e minuut.
Quang Trường is nu in balbezit. Quang Trường geeft de bal voor. Aguilar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Vivenzio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sabbadini bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Real Astuzia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubermatt 20%, Real Astuzia 80%.
Tubermatt - Real Astuzia 5:0

49e minuut.
Daar is Stanuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanuch passt de bal met de wreef. Daar is Quang Trường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Trường haalt uit met een fantastische trap. Greci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Real Astuzia 6:0

55e minuut.
Kudzel is nu in balbezit. Kudzel passt de bal zonder na te denken. Stanuch met een sublieme pass. Quang Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trường draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kudzel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cognetti komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Buitenspel voor Angeloni. Goede buitenspelval van de verdediging. Carella maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vivenzio heeft problemen om de bal te vangen. Quang Trường is nu in balbezit. Quang Trường draait met de bal, schiet en ... Sabbadini bokst de bal weg.

66e minuut.
Carella bereikt de bal nog maar net als eerste. Carella passt de bal zonder na te denken. Greci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quang Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trường schiet op doel. Sabbadini bokst de bal weg.

70e minuut.
Kiziałek probeert naar een medespeler te passen. McQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. McQueen geeft een lange en hoge pass. Aguilar maakt een snoekduik en kopt de bal. Sabbadini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Real Astuzia 7:0

72e minuut.
Kiziałek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quang Trường de bal. Quang Trường met een sublieme pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Quang Trường is nu in balbezit. Stanuch is nu in balbezit. Quang Trường speelt de bal door. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Real Astuzia 8:0

78e minuut.
Carella geeft een hoge lob. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek passt de bal in één keer door. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Paal! Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Real Astuzia 9:0

83e minuut.
Guidotti geeft een lange en hoge pass. Takmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Takmaz geeft de bal voor. Quang Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trường draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar schiet op doel. Sabbadini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Real Astuzia 10:0

84e minuut.
Modini rent richting de bal. Modini passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiziałek met een snelle inworp. McQueen geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Serrano met een sublieme pass. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch passt de bal met de wreef. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quang Trường is nu in balbezit. Quang Trường draait met de bal, schiet en ... Paal! Stanuch is nu in balbezit. Stanuch passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Real Astuzia 11:0

89e minuut.
Angeloni verovert de bal door een tackle van achteren. Angeloni geeft de bal voor. McQueen kopt de bal weg. Quang Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trường draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubermatt 25%, Real Astuzia 75%.
Tubermatt - Real Astuzia 11:0