Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tubermatt Lunarian
Pressing Tactiek 433
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 25.5
zeer goed Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Takmaz speelt de bal door. Quang Trường rent richting de bal. Quang Trường passt de bal met de wreef. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Carella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanuch geeft een lange en hoge pass. Quaroni heeft problemen om de bal te vangen. Quang Trường is nu in balbezit. Quang Trường schiet op doel. Di Biagio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Quaroni de bal. Quang Trường rent richting de bal. Quang Trường haalt uit met een fantastische trap. Di Biagio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Doeltrap. Di Biagio trapt de bal weg. Serrano speelt de bal door. Quang Trường is nu in balbezit. Quang Trường haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Serrano met een sublieme pass. Quang Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sugo. Sugo krijgt een gele kaart. Quang Trường is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Serrano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aguilar krijgt zijn hoofd ertegen. Di Biagio bokst de bal weg.

7e minuut.
Kudzel kopt de bal weg. Carella rent richting de bal. Carella met een sublieme pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Quang Trường is nu in balbezit. Quang Trường geeft een lange en hoge pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Lunarian 1:0

18e minuut.
Quaroni trapt de bal weg van het doel. Kudzel kopt de bal weg. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Di Biagio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Biagio trapt de bal weg. Kudzel kopt de bal weg. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Catarame bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano onderschept slim de pass. Serrano probeert naar een medespeler te passen. Carella is nu in balbezit. Carella geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Gironda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilar rent richting de bal. Aguilar geeft een hoge lob. Stanuch geeft de bal voor. Quang Trường probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Aguilar is nu in balbezit. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch passt de bal in één keer door. Quang Trường rent richting de bal. Quang Trường haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Serrano kopt de bal weg. Quang Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trường haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Quaroni de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Lunarian 2:0

29e minuut.
Carella kopt de bal weg. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch passt de bal met de wreef. Quang Trường rent richting de bal. Quang Trường schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Di Biagio trapt de bal weg van het doel. McQueen is nu in balbezit. McQueen passt de bal zonder na te denken. Quang Trường is nu in balbezit. Quang Trường schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch passt de bal met de wreef. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Di Biagio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Lunarian 3:0

34e minuut.
Daar is Rover, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch speelt de bal door. Quang Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trường draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
McQueen kopt de bal weg. Quang Trường rent richting de bal. Quang Trường passt de bal met de wreef. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Sciarrino is nu in balbezit. Cocco verovert de bal door een tackle van achteren. Cocco speelt de bal door. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Quang Trường heeft problemen om de bal te vangen. McQueen rent richting de bal. McQueen geeft de bal voor. Aguilar springt en kopt de bal. Di Biagio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Lunarian 4:0

45e minuut.
Daar is Stanuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanuch met een sublieme pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Scorza probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Lunarian 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubermatt 11%, Lunarian 89%.
Tubermatt - Lunarian 5:0

48e minuut.
Carella geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen. Quaroni kopt de bal weg. McQueen geeft een lange en hoge pass. Aguilar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Quang Trường heeft problemen om de bal te vangen. McQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. McQueen met een sublieme pass. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Carella geeft de bal voor. Quaroni heeft problemen om de bal te vangen. Stanuch probeert naar een medespeler te passen. Quang Trường rent richting de bal. Quang Trường haalt uit met een fantastische trap. Di Biagio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quang Trường rent richting de bal. Quang Trường schiet op doel. Di Biagio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Lunarian 6:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scaravetti met een snelle inworp. McQueen speelt de bal door. Quang Trường rent richting de bal. Quang Trường haalt uit met een fantastische trap. Di Biagio bokst de bal weg.

63e minuut.
Daar is Gironda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carella is nu in balbezit. Carella met een sublieme pass. Quang Trường is nu in balbezit. Quang Trường schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Lunarian 7:0

66e minuut.
Kudzel geeft een hoge lob. Quang Trường kopt de bal weg. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Di Biagio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Lunarian 8:0

67e minuut.
Fatarella met een sublieme pass. Klungelig pakt Catarame de bal. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Lunarian 9:0

71e minuut.
Quaroni geeft de bal voor. Kiziałek geeft de bal voor. Catarame probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quang Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trường schiet op doel. Di Biagio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Stanuch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aguilar de bal. Scorza geeft een lange en hoge pass. Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Di Biagio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Carella bereikt de bal nog maar net als eerste. Carella passt de bal met de wreef. Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Di Biagio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tubermatt - Lunarian 10:0

79e minuut.
Catarame passt de bal in één keer door. Scorza probeert de bal aan de voet te houden. Scorza met een sublieme pass. Daar is Quang Trường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Trường draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Quang Trường heeft problemen om de bal te vangen. Quang Trường speelt de bal door. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
McQueen kopt de bal weg. Quang Trường heeft problemen om de bal te vangen. Sugo maakt een afschuwelijke overtreding. Sugo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tubermatt 15%, Lunarian 85%.
Tubermatt - Lunarian 10:0