Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACS Stalflare Real Astuzia
3-5-2 FIrst Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ostoja met een sublieme pass. Klungelig pakt Gioielli de bal. Modini is nu in balbezit. Modini speelt de bal door. Alberici geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Real Astuzia 0:1

6e minuut.
Bieshaar kopt de bal weg. Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Setto met een sublieme pass. Gioielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioielli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Angeloni kopt de bal weg. Modini is nu in balbezit. Gioielli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gioielli krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Maričić onderschept slim de pass. Maričić probeert naar een medespeler te passen. Duarte is nu in balbezit. Duarte passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ostoja verovert de bal door een tackle van achteren. Travaglio rent richting de bal. Travaglio met een sublieme pass. Bigoni rent richting de bal. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gioielli kopt de bal weg. Duarte met een sublieme pass. Guidotti heeft problemen om de bal te vangen. Borovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovskiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte passt de bal zonder na te denken. Gioielli is nu in balbezit. Gioielli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Duarte probeert de bal met de borst te controleren. Duarte geeft de bal voor. Borovskiy is nu in balbezit. Borovskiy haalt uit met een fantastische trap. Sabbadini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ACS Stalflare - Real Astuzia 1:1

43e minuut.
Ostoja kopt de bal weg. Klungelig pakt Guidotti de bal. Borovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Real Astuzia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACS Stalflare 34%, Real Astuzia 66%.
ACS Stalflare - Real Astuzia 2:1

49e minuut.
Modini passt de bal zonder na te denken. Alberici is nu in balbezit. Alberici geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pink de bal. Angeloni rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pink met een sublieme pass. Daar is Ostoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fragomeni is nu in balbezit. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni draait met de bal, schiet en ... Tuskán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACS Stalflare 57%, Real Astuzia 43%.
ACS Stalflare - Real Astuzia 2:1