Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:42
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.023
  • Stadion: Kolia Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2848
Kolia SSC Battipaglia
523 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 19
good Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Arixi kopt de bal weg. Binkowski rent richting de bal. Binkowski passt de bal in één keer door. Pennacini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennacini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu met een sublieme pass. Pennacini rent richting de bal. Ilovan rent richting de bal. Ilovan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolia - SSC Battipaglia 1:0

36e minuut.
Żuberek passt de bal met de wreef. Yakupoğlu rent richting de bal. Yakupoğlu probeert naar een medespeler te passen. Pennacini rent richting de bal. Pennacini draait met de bal, schiet en ... Mirabilio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Chiereghini geeft een lange en hoge pass. Büki bereikt de bal nog maar net als eerste. Büki passt de bal in één keer door. Ilovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovan draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolia 49%, SSC Battipaglia 51%.
Kolia - SSC Battipaglia 1:0

50e minuut.
Rujoiu onderschept slim de pass. Rujoiu speelt de bal door. Pennacini is nu in balbezit. Pennacini draait met de bal, schiet en ... Mirabilio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolia - SSC Battipaglia 2:0

53e minuut.
Chiereghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu onderschept slim de pass. Arixi begaat een overtreding. Arixi krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Büki is nu in balbezit. Büki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ferrario de bal. Ilovan rent richting de bal. Ilovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolia - SSC Battipaglia 3:0

67e minuut.
Boerebach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Légrády komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ferrario geeft een hoge lob. Légrády kopt de bal weg. Büki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Żuberek verovert de bal door een tackle van achteren. Żuberek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Beligni de bal. Ilovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Pennacini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olszówka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolia 27%, SSC Battipaglia 73%.
Kolia - SSC Battipaglia 3:0