Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rome Emperor Kolia
Normal Tactiek 523
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 31.9
weak Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Klungelig pakt Bulgarello de bal. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu speelt de bal door. Klungelig pakt Olszówka de bal. Olszówka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Giampaoli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żuberek met een snelle inworp. Binkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Binkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Della Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuberek is nu in balbezit. Żuberek passt de bal in één keer door. Olszówka rent richting de bal. Olszówka schiet op doel. Secchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Paccagnella kopt de bal weg. Zainal Abidin probeert de bal aan de voet te houden. Filli is nu in balbezit. Klungelig pakt Filli de bal. Filli schiet op doel. Fonseca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Laudadio heeft problemen om de bal te vangen. Giampaoli is nu in balbezit. Giampaoli speelt de bal door. Daar is Filli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zainal Abidin is nu in balbezit. Zainal Abidin geeft de bal voor. Binkowski rent richting de bal. Binkowski draait met de bal, schiet en ... Secchio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome Emperor - Kolia 0:1

35e minuut.
Inworp. Kmita met een snelle inworp. Ilovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovan speelt de bal door. Yakupoğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rome Emperor 62%, Kolia 38%.
Rome Emperor - Kolia 0:1

52e minuut.
Doeltrap. Secchio trapt de bal weg. Yakupoğlu probeert naar een medespeler te passen. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Paccagnella met een snelle inworp. Zainal Abidin rent richting de bal. Laudadio verovert de bal door een tackle van achteren. Laudadio met een sublieme pass. Filli rent richting de bal. Fonseca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Zainal Abidin geeft een hoge lob. Paccagnella bereikt de bal nog maar net als eerste. Paccagnella passt de bal zonder na te denken. Filli is nu in balbezit. Filli haalt uit met een fantastische trap. Fonseca bokst de bal weg.

74e minuut.
Rujoiu probeert naar een medespeler te passen. Olszówka rent richting de bal. Olszówka passt de bal zonder na te denken. Binkowski is nu in balbezit. Binkowski schiet op doel. Secchio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome Emperor - Kolia 0:2

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Secchio niet meer kan verder spelen. Malavasi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Della Valle onderschept slim de pass. Rujoiu onderschept slim de pass. Rujoiu speelt de bal door. Binkowski is nu in balbezit. Binkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome Emperor - Kolia 0:3

86e minuut.
Zanelotti rent richting de bal. Gagliano rent richting de bal. Gagliano met een sublieme pass. Olszówka rent richting de bal. Olszówka draait met de bal, schiet en ... Paal! Binkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Binkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Della Valle is nu in balbezit. Binkowski onderschept slim de pass. Binkowski geeft een lange en hoge pass. Ilovan is nu in balbezit. Ilovan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rome Emperor 69%, Kolia 31%.
Rome Emperor - Kolia 0:3