Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolia ACS Stalflare
523 Tactiek 3-5-2 FIrst
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 26.5
adequate Schieten weak
poor Passen average
average Verdedigen poor


5e minuut.
Gioielli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Borovskiy komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Salviati geeft de bal voor. Inworp. Bieshaar met een snelle inworp. Burcă is nu in balbezit. Burcă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Brusaschetto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giacomini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomini geeft een lange en hoge pass. Kam Man is nu in balbezit. Kam Man schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kolia - ACS Stalflare 1:0

28e minuut.
Kam Man passt de bal in één keer door. Giacomini is nu in balbezit. Giacomini passt de bal in één keer door. Daar is Kam Man, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kam Man draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ostoja passt de bal met de wreef. Burcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Burcă passt de bal zonder na te denken. Bieshaar geeft een hoge lob. Żuberek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kolia - ACS Stalflare 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolia 65%, ACS Stalflare 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolia - ACS Stalflare 1:1

49e minuut.
Giacomini onderschept slim de pass. Maričić is nu in balbezit. Maričić geeft een lange en hoge pass. Salviati bereikt de bal nog maar net als eerste. Salviati geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tuskán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Kam Man is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolia - ACS Stalflare 2:1

52e minuut.
Ilovan probeert naar een medespeler te passen. Nossardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nossardi met een sublieme pass. Kam Man rent richting de bal. Kam Man draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolia - ACS Stalflare 3:1

73e minuut.
Inworp. Malai met een snelle inworp. Zainal Abidin bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovskiy onderschept slim de pass. Borovskiy geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolia - ACS Stalflare 3:2

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dangelo rent richting de bal. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dangelo kopt de bal weg. Ilovan controleert de bal met de borst. Ostoja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostoja krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Zainal Abidin verovert de bal door een tackle van achteren. Zainal Abidin geeft een lange en hoge pass. Maričić is nu in balbezit. Kam Man onderschept slim de pass. Kam Man haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolia - ACS Stalflare 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolia 38%, ACS Stalflare 62%.
Kolia - ACS Stalflare 4:2