Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pluto Real Valerese
442 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Di Nicolo rent richting de bal. Mussolino is nu in balbezit. Di Nicolo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Nicolo schiet op doel. Giacovelli probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Allegretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Francini verovert de bal door een tackle van achteren. Brandi rent richting de bal. Francini is nu in balbezit. Francini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pluto 49%, Real Valerese 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pluto - Real Valerese 0:0

48e minuut.
Mioso trapt de bal weg. Buonavia is nu in balbezit. Buonavia passt de bal met de wreef. Francini rent richting de bal. Francini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Caffarel is nu in balbezit. Caffarel passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Lauro de bal onder controle te krijgen. Seragnoli rent richting de bal. Seragnoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Mioso trapt de bal weg van het doel. Maffeis kopt de bal weg. Francini is nu in balbezit. Francini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bronzato verovert de bal door een tackle van achteren. Francini rent richting de bal. Bronzato is nu in balbezit. Francini bereikt de bal nog maar net als eerste. Francini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ripamonti trapt de bal weg. Bronzato heeft problemen om de bal te vangen. Cirelli is nu in balbezit. Cirelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pluto 48%, Real Valerese 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pluto - Real Valerese 0:0