Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virtus Zumpano Brutal Deluxe
Alberello Tactiek 442stretto
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 29.1
average Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Seivittaro met een snelle inworp. Nespolo is nu in balbezit. Nespolo met een sublieme pass. Boccato is nu in balbezit. Boccato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Brook kopt de bal weg. Lattisi probeert naar een medespeler te passen. Lunardo probeert de bal aan de voet te houden. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mastranton passt de bal in één keer door. Piranda rent richting de bal. Boccato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boccato krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Heffernan is nu in balbezit. Boccato begaat een overtreding. Heffernan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piranda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brook rent richting de bal. Brook draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brook bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Seivittaro de bal. Pastor is nu in balbezit. Pastor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Brook haalt uit met een fantastische trap. Lattisi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicula is nu in balbezit. Nicula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Zumpano - Brutal Deluxe 0:1

25e minuut.
Mastranton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brook bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastranton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brook raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Brook kan niet meer verder spelen. Bidas komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Bidas verovert de bal door een tackle van achteren. Lattisi is nu in balbezit. Lattisi geeft een lange en hoge pass. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bidas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtus Zumpano 64%, Brutal Deluxe 36%.
Virtus Zumpano - Brutal Deluxe 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtus Zumpano 56%, Brutal Deluxe 44%.
Virtus Zumpano - Brutal Deluxe 0:1