Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Supersano Real Valerese
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marsilia neemt de hoekschop. Daar is Roveda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Errico bereikt de bal nog maar net als eerste. Errico draait met de bal, schiet en ... Trinco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Caffarel verovert de bal door een tackle van achteren. Caffarel probeert naar een medespeler te passen. Cirelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nicolo is nu in balbezit. Di Nicolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Di Nicolo is nu in balbezit. Di Nicolo schiet op doel. Daar is Giacconi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Errico bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandi onderschept slim de pass. Brandi passt de bal in één keer door. Di Nicolo rent richting de bal. Di Nicolo schiet op doel. Furini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Cirelli passt de bal met de wreef. Di Nicolo heeft problemen om de bal te vangen. Errico rent richting de bal. Di Nicolo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Nicolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Di Nicolo draait met de bal, schiet en ... Daar is Gandelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirelli rent richting de bal. Cirelli schiet op doel. Furini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Marsilia kopt de bal weg. Giacconi is nu in balbezit. Di Nicolo onderschept slim de pass. Di Nicolo schiet op doel. Furini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Supersano - Real Valerese 0:1

35e minuut.
Cauzo passt de bal in één keer door. Cimarrusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caffarel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caffarel krijgt een gele kaart. Cimarrusto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cauzo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cauzo is nu in balbezit. Cauzo haalt uit met een fantastische trap. Trinco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Cauzo rent richting de bal. Cauzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S. Supersano - Real Valerese 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Supersano 51%, Real Valerese 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.S. Supersano - Real Valerese 1:1

49e minuut.
Cauzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Roveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Errico begaat een overtreding. Roveda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Roveda kan niet meer verder spelen. Brera komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ferruzza verovert de bal door een tackle van achteren. Ferruzza heeft problemen om de bal te vangen. Ferruzza speelt de bal door. Cirelli is nu in balbezit. Cirelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cargnel is nu in balbezit. Cargnel geeft de bal voor. Brera kopt de bal weg. Di Nicolo kan de bal niet met de borst controleren. Cirelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Arduini verovert de bal door een tackle van achteren. Arduini met een sublieme pass. Cimarrusto rent richting de bal. Cauzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauzo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Trinco trapt de bal weg van het doel. Brera kopt de bal weg. Caffarel rent richting de bal. Caffarel probeert naar een medespeler te passen. Errico speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cargnel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ferruzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferruzza passt de bal zonder na te denken. Di Nicolo is nu in balbezit. Di Nicolo schiet op doel. Furini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Supersano - Real Valerese 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Supersano 45%, Real Valerese 55%.
A.S. Supersano - Real Valerese 1:2