Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico De Jambrid Aculnaig
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Faita rent richting de bal. Faita passt de bal zonder na te denken. Casano rent richting de bal. Fogliazza onderschept slim de pass. Fogliazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De Zotto onderschept slim de pass. De Zotto met een sublieme pass. Fogliazza controleert de bal met de borst. Fogliazza schiet op doel. Aimoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - Aculnaig 1:0

28e minuut.
Frollà geeft een lange en hoge pass. Brugnano kopt de bal weg. Fogliazza is nu in balbezit. Fogliazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - Aculnaig 2:0

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aimoni trapt de bal weg van het doel. Tremea kopt de bal weg. Fogliazza kan de bal niet met de borst controleren. Fogliazza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Girelli geeft een lange en hoge pass. Fogliazza heeft problemen om de bal te vangen. Casano maakt een afschuwelijke overtreding. Casano is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Daar is Frollà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanetti is nu in balbezit. Mignani is nu in balbezit. Mignani schiet op doel. Fornelli verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico De Jambrid 40%, Aculnaig 60%.
Atletico De Jambrid - Aculnaig 2:0

48e minuut.
Torma kopt de bal weg. Faita rent richting de bal. Faita speelt de bal door. Garufo is nu in balbezit. Garufo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aimoni trapt de bal weg. De Zotto kopt de bal weg. Fogliazza is nu in balbezit. Fogliazza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - Aculnaig 3:0

66e minuut.
Spigoni rent richting de bal. De Zotto rent richting de bal. De Zotto probeert naar een medespeler te passen. Garufo rent richting de bal. Garufo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De Zotto speelt de bal door. Tremea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremea met een sublieme pass. Fogliazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogliazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - Aculnaig 4:0

88e minuut.
Zanetti passt de bal met de wreef. Girelli is nu in balbezit. Girelli passt de bal met de wreef. Mignani heeft problemen om de bal te vangen. Mignani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico De Jambrid - Aculnaig 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico De Jambrid 43%, Aculnaig 57%.
Atletico De Jambrid - Aculnaig 4:1