Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Musca manciuriana Puglia
GOKU Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 17.1
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


7e minuut.
Gualini verovert de bal door een tackle van achteren. Gualini passt de bal in één keer door. Dimino is nu in balbezit. Baini onderschept slim de pass. Baini geeft een lange en hoge pass. Militello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Aschero passt de bal met de wreef. Cocoloş is nu in balbezit. Pirri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aschero zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Catarame de bal. Pirri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pirri is nu in balbezit. Pirri passt de bal zonder na te denken. Yardım probeert naar een medespeler te passen. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Musca manciuriana - Puglia 1:0

33e minuut.
Molini trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machuca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yardım bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardım geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Machuca rent richting de bal. Machuca geeft de bal voor. Klungelig pakt Zorzenone de bal. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş schiet op doel. Militello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aschero neemt de hoekschop. Yardım is nu in balbezit. Yardım schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Musca manciuriana - Puglia 2:0

39e minuut.
Gualini rent richting de bal. Gualini passt de bal zonder na te denken. Inworp. Machuca met de inworp. Yardım geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cervero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervero geeft de bal voor. Daar is Molini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musca manciuriana 21%, Puglia 79%.
Musca manciuriana - Puglia 2:0

53e minuut.
Aschero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machuca is nu in balbezit. Machuca geeft de bal voor. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Musca manciuriana - Puglia 3:0

55e minuut.
Aschero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melchiorre. Aschero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aschero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Magistrelli onderschept slim de pass. Magistrelli heeft problemen om de bal te vangen. Magistrelli geeft een hoge lob. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş haalt uit met een fantastische trap. Militello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pirri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Musca manciuriana - Puglia 4:0

63e minuut.
Cervero met de inworp. Aschero is nu in balbezit. Aschero passt de bal zonder na te denken. Pirri rent richting de bal. Pirri schiet op doel. Militello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Pagliari controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Acevedo neemt vlug de vrije trap. Pirri geeft een hoge lob. Cocoloş springt en kopt de bal. Militello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Yardım met een sublieme pass. Molini heeft problemen om de bal te vangen. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş haalt uit met een fantastische trap. Militello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Musca manciuriana - Puglia 5:0

69e minuut.
Machuca met een sublieme pass. Dimino rent richting de bal. Yardım verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Musca manciuriana - Puglia 6:0

82e minuut.
Machuca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Catarame bereikt de bal nog maar net als eerste. Aschero onderschept slim de pass. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musca manciuriana 14%, Puglia 86%.
Musca manciuriana - Puglia 6:0