Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trapani AS Musca manciuriana
Normal Tactiek GOKU
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 37.6
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Cocoloş rent richting de bal. Sivori is nu in balbezit. Pirri verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Pirri de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Musca manciuriana 0:1

10e minuut.
Bovina heeft problemen om de bal te vangen. Bovina geeft een lange en hoge pass. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş draait met de bal, schiet en ... De Filippis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Musca manciuriana 0:2

14e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biosa. Acevedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acevedo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivori is nu in balbezit. Cocoloş onderschept slim de pass. Cocoloş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Aschero met de inworp. Bovina rent richting de bal. Bovina geeft de bal voor. Daar is Cocoloş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocoloş haalt uit met een fantastische trap. De Filippis bokst de bal weg. Daar is Alduina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirri rent richting de bal. Pirri haalt uit met een fantastische trap. Maddalena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Musca manciuriana 0:3

30e minuut.
Pace passt de bal in één keer door. Maddalena rent richting de bal. Pirri onderschept slim de pass. Pirri haalt uit met een fantastische trap. De Filippis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Musca manciuriana 0:4

34e minuut.
Pace met een sublieme pass. Aschero is nu in balbezit. Aschero speelt de bal door. Cocoloş rent richting de bal. Pace geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trapani AS 83%, Musca manciuriana 17%.
Trapani AS - Musca manciuriana 0:4

46e minuut.
Cervero geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Maddalena de bal onder controle te krijgen. Pirri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri draait met de bal, schiet en ... De Filippis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Musca manciuriana 0:5

48e minuut.
Pirri kopt de bal weg. Klungelig pakt Sivori de bal. Bovina verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Musca manciuriana 0:6

49e minuut.
Biosa rent richting de bal. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş passt de bal met de wreef. Pirri rent richting de bal. Pirri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Musca manciuriana 0:7

51e minuut.
Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Pirri is nu in balbezit. Pirri passt de bal in één keer door. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Magistrelli de bal onder controle te krijgen. Aschero bereikt de bal nog maar net als eerste. Aschero geeft een lange en hoge pass. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Musca manciuriana 0:8

73e minuut.
Molinaro onderschept slim de pass. Aschero geeft een lange en hoge pass. Bovina speelt de bal door. Klungelig pakt Pirri de bal. Pirri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Maddalena met een harde bal richting middenveld. Daar is Crocicchia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirri is nu in balbezit. Pirri schiet op doel. De Filippis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Musca manciuriana 0:9

76e minuut.
Pirri haalt uit met een fantastische trap. Daar is Sivori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirri is nu in balbezit. Pirri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Musca manciuriana 0:10

79e minuut.
Bovina onderschept slim de pass. Biosa rent richting de bal. Bovina verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş draait met de bal, schiet en ... De Filippis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Aschero bereikt de bal nog maar net als eerste. Aschero passt de bal met de wreef. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş haalt uit met een fantastische trap. De Filippis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani AS - Musca manciuriana 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trapani AS 73%, Musca manciuriana 27%.
Trapani AS - Musca manciuriana 0:11