Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bredford Turris Libyssonis
343 Tactiek 4 1 3 2
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 47.4
matig Schieten solide
zwak Passen goed
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Sartirani geeft de bal voor. Shaw rent richting de bal. Mantineo speelt de bal door. Mak is nu in balbezit. Mak haalt uit met een fantastische trap. Somarelli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bredford - Turris Libyssonis 0:1

6e minuut.
Mantineo passt de bal in één keer door. Sartirani rent richting de bal. Sartirani met een sublieme pass. Mak is nu in balbezit. Mak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mantineo probeert naar een medespeler te passen. Mason is nu in balbezit. Mason probeert naar een medespeler te passen. Shaw rent richting de bal. Shaw draait met de bal, schiet en ... Somarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Shaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bredford - Turris Libyssonis 0:2

9e minuut.
Shaw raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caiazza komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak passt de bal in één keer door. Sartirani is nu in balbezit. Sartirani geeft de bal voor. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantineo speelt de bal door. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sartirani passt de bal zonder na te denken. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza passt de bal met de wreef. Mak heeft problemen om de bal te vangen. Mak schiet op doel. Somarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Batty rent richting de bal. Cardinale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batty is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bisazza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Caiazza krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Caiazza kopt de bal weg. Daar is Mak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magagnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak onderschept slim de pass. Mak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bredford - Turris Libyssonis 0:3

34e minuut.
Sartirani geeft een lange en hoge pass. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantineo is nu in balbezit. Caiazza is nu in balbezit. Caiazza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bredford - Turris Libyssonis 0:4

39e minuut.
Mason passt de bal met de wreef. Caiazza heeft problemen om de bal te vangen. Caiazza probeert naar een medespeler te passen. Mak is nu in balbezit. Mak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bredford 67%, Turris Libyssonis 33%.
Bredford - Turris Libyssonis 0:4

48e minuut.
Ağatürk probeert de bal met de borst te controleren. Ağatürk geeft een hoge lob. Magagnin kan de bal niet met de borst controleren. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza haalt uit met een fantastische trap. Somarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trani rent richting de bal. Mak verovert de bal door een tackle van achteren. Mak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Somarelli speelt de bal door. Sartirani kopt de bal weg. Mantineo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Bredford - Turris Libyssonis 0:5

51e minuut.
Ağatürk passt de bal zonder na te denken. Trani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason verovert de bal door een tackle van achteren. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza haalt uit met een fantastische trap. Somarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caiazza is nu in balbezit. Caiazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bredford - Turris Libyssonis 0:6

56e minuut.
Mason kopt de bal weg. Sartirani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartirani passt de bal met de wreef. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sartirani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason geeft een hoge lob. Daar is Mak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bredford - Turris Libyssonis 0:7

59e minuut.
Bisazza geeft een lange en hoge pass. Fioresi controleert de bal met de borst. Caiazza is nu in balbezit. Mantineo is nu in balbezit. Mantineo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Visigalli trapt de bal weg van het doel. Mantineo kopt de bal weg. Magagnin heeft problemen om de bal te vangen. Mak is nu in balbezit. Mak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bredford - Turris Libyssonis 0:8

65e minuut.
Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk passt de bal in één keer door. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bredford - Turris Libyssonis 0:9

70e minuut.
Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak geeft een hoge lob. Mason kopt de bal weg. Klungelig pakt Caiazza de bal. Caiazza geeft een lange en hoge pass. Somarelli bokst de bal weg. Magagnin probeert de bal aan de voet te houden. Mak rent richting de bal. Mak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bredford - Turris Libyssonis 0:10

77e minuut.
Mantineo heeft problemen om de bal te vangen. Mantineo speelt de bal door. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak schiet op doel. Paal! Mantineo geeft een lange en hoge pass. Mak krijgt zijn hoofd ertegen. Somarelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bredford - Turris Libyssonis 0:11

81e minuut.
Fioresi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caiazza is nu in balbezit. Mantineo is nu in balbezit. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sartirani is nu in balbezit. Sartirani passt de bal met de wreef. Mak rent richting de bal. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sartirani probeert naar een medespeler te passen. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty geeft een lange en hoge pass. Mak is nu in balbezit. Mak haalt uit met een fantastische trap. Somarelli bokst de bal weg.

90e minuut.
Daar is Mantineo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantineo passt de bal in één keer door. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bredford - Turris Libyssonis 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bredford 77%, Turris Libyssonis 23%.
Bredford - Turris Libyssonis 0:12