Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ozolt Casertana
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Ciborio rent richting de bal. Ciborio geeft een lange en hoge pass. Gruber heeft problemen om de bal te vangen. Avoli rent richting de bal. Avoli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - Casertana 1:0

4e minuut.
Di Summa verovert de bal door een tackle van achteren. Cali is nu in balbezit. Cali passt de bal zonder na te denken. Grifeo rent richting de bal. Grifeo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gruber geeft een lange en hoge pass. Grifeo rent richting de bal. Stefanon rent richting de bal. Grifeo onderschept slim de pass. Grifeo haalt uit met een fantastische trap. Zirafi bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Di Summa bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Summa geeft een lange en hoge pass. Carbonara kopt de bal weg. Grifeo is nu in balbezit. Grifeo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ciuccio met een sublieme pass. Avoli is nu in balbezit. Caporaloni verovert de bal door een tackle van achteren. Ferretti rent richting de bal. Ferretti geeft een lange en hoge pass. Tarantino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ciuccio probeert naar een medespeler te passen. Avoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Avoli speelt de bal door. Moine is nu in balbezit. Moine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - Casertana 2:0

38e minuut.
Di Summa heeft problemen om de bal te vangen. Ferretti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ecker. Ecker krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Caporaloni heeft problemen om de bal te vangen. Giannattasio geeft een hoge lob. Gruber rent richting de bal. Moine verovert de bal door een tackle van achteren. Moine draait met de bal, schiet en ... Tarantino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ozolt 43%, Casertana 57%.
FC Ozolt - Casertana 2:0

46e minuut.
Ecker rent richting de bal. Ecker passt de bal met de wreef. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Grifeo verovert de bal door een tackle van achteren. Grifeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - Casertana 2:1

49e minuut.
Cali kopt de bal weg. Ecker rent richting de bal. Guerreschi met een sublieme pass. Ecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecker haalt uit met een fantastische trap. Zirafi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Stefanon met een sublieme pass. Giannattasio is nu in balbezit. Ciuccio rent richting de bal. Ciuccio geeft een hoge lob. Moine kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ciborio passt de bal in één keer door. Moine is nu in balbezit. Moine met een sublieme pass. Avoli rent richting de bal. Avoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ecker verovert de bal door een tackle van achteren. Ecker met een sublieme pass. Luchini geeft een hoge lob. Cornero kopt de bal weg. Avoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ciborio probeert naar een medespeler te passen. Cadeddu probeert naar een medespeler te passen. Ferretti met een sublieme pass. Avoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Avoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ozolt - Casertana 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ozolt 60%, Casertana 40%.
FC Ozolt - Casertana 3:1