Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venere FC Ozolt
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 26.4
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Moine rent richting de bal. Fanzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Ferretti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferretti krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Giannattasio met een snelle inworp. Ciuccio rent richting de bal. Ciuccio geeft de bal voor. Moine controleert de bal met de borst. Moine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - FC Ozolt 0:1

11e minuut.
Ferretti speelt de bal door. Moine bereikt de bal nog maar net als eerste. Moine met een sublieme pass. Avoli is nu in balbezit. Avoli schiet op doel. Casalini bokst de bal weg. Avoli probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciuccio neemt de hoekschop. Avoli rent richting de bal. Avoli haalt uit met een fantastische trap. Casalini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pivotto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cadeddu rent richting de bal. Cacciapuoti verovert de bal door een tackle van achteren. Cacciapuoti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rispola geeft de bal voor. Guerreschi geeft de bal voor. Moine is nu in balbezit. Moine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venere - FC Ozolt 0:2

28e minuut.
Moine is nu in balbezit. Ferretti rent richting de bal. Pivotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moine verovert de bal door een tackle van achteren. Moine geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venere 58%, FC Ozolt 42%.
Venere - FC Ozolt 0:2

46e minuut.
Fanzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Massagni rent richting de bal. Massagni passt de bal in één keer door. Cacciapuoti rent richting de bal. Cacciapuoti schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pivotto speelt de bal door. Ferretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Massagni rent richting de bal. Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ferretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferretti probeert naar een medespeler te passen. Avoli is nu in balbezit. Moine rent richting de bal. Moine schiet op doel. Casalini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venere 43%, FC Ozolt 57%.
Venere - FC Ozolt 0:2