Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DonMatteo FC Mucche guerriere ninjia
555 Tactiek Tris
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 52
goed Schieten formidabel
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Furi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schivardi verovert de bal door een tackle van achteren. Tommasino verovert de bal door een tackle van achteren. Tommasino geeft de bal voor. Ielpo krijgt zijn hoofd ertegen. Babbl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Mucche guerriere ninjia 0:1

8e minuut.
Tramonte geeft een hoge lob. Furi kopt de bal weg. Klungelig pakt Quentin de bal. Ielpo is nu in balbezit. Ielpo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Mucche guerriere ninjia 0:2

11e minuut.
Frate rent richting de bal. Frate passt de bal in één keer door. Furi rent richting de bal. Furi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Mucche guerriere ninjia 0:3

21e minuut.
Viotti passt de bal in één keer door. Violini bereikt de bal nog maar net als eerste. Violini geeft een hoge lob. Frate bereikt de bal nog maar net als eerste. Frate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tommasino probeert naar een medespeler te passen. Frate rent richting de bal. Frate speelt de bal door. Furi is nu in balbezit. Furi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Mucche guerriere ninjia 0:4

30e minuut.
Perin kopt de bal weg. Tommasino speelt de bal door. Rapace bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapace geeft een hoge lob. Daar is Perin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Violini zal de hoekschop nemen. Ielpo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bölöni is nu in balbezit. Furi verovert de bal door een tackle van achteren. Furi passt de bal met de wreef. Tommasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Furi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonMatteo FC 73%, Mucche guerriere ninjia 27%.
DonMatteo FC - Mucche guerriere ninjia 0:4

46e minuut.
Viotti met een sublieme pass. Frate bereikt de bal nog maar net als eerste. Frate geeft een hoge lob. Ielpo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Mucche guerriere ninjia 0:5

49e minuut.
Babbl probeert naar een medespeler te passen. Viotti kopt de bal weg. Ielpo rent richting de bal. Ielpo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Mucche guerriere ninjia 0:6

54e minuut.
Frate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Curciulicchio komt het veld opgelopen. Tommasino wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babbl bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Ielpo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Curciulicchio is nu in balbezit. Peruzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Peruzzi met een sublieme pass. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik haalt uit met een fantastische trap. Apice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Schivardi is nu in balbezit. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schivardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ielpo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ielpo kan niet meer verder spelen. Lanaro komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Peruzzi met de inworp. Smiotanko rent richting de bal. Smiotanko geeft een lange en hoge pass. Lanaro is nu in balbezit. Lanaro draait met de bal, schiet en ... Babbl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Eyzaguirre kopt de bal weg. Daar is Curciulicchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curciulicchio geeft de bal voor. Lanaro springt en kopt de bal. Babbl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rapace bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapace passt de bal zonder na te denken. Curciulicchio is nu in balbezit. Curciulicchio geeft een hoge lob. Lanaro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Mucche guerriere ninjia 0:7

80e minuut.
Tommasino passt de bal zonder na te denken. Curciulicchio is nu in balbezit. Curciulicchio speelt de bal door. Furi rent richting de bal. Furi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Curciulicchio geeft een hoge lob. Lanaro kopt de bal weg. Rapace bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapace schiet op doel. Babbl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Mucche guerriere ninjia 0:8

89e minuut.
Curciulicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Curciulicchio heeft problemen om de bal te vangen. Curciulicchio geeft een lange en hoge pass. Lanaro rent richting de bal. Lanaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonMatteo FC 54%, Mucche guerriere ninjia 46%.
DonMatteo FC - Mucche guerriere ninjia 0:8