Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mucche guerriere ninjia fc templari
Tris Tactiek xxx
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 44.8
formidable Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Rimondini probeert naar een medespeler te passen. Ielpo heeft problemen om de bal te vangen. Rapace is nu in balbezit. Rapace haalt uit met een fantastische trap. Serrat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - fc templari 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Violini de bal. Furi bereikt de bal nog maar net als eerste. Furi passt de bal met de wreef. Rapace rent richting de bal. Rapace schiet op doel. Serrat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Romankiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Frate met de inworp. Furi is nu in balbezit. Furi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Füge kopt de bal weg. Previtali probeert de bal aan de voet te houden. Furi rent richting de bal. Furi schiet op doel. Ragaman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Tramonte passt de bal in één keer door. Tommasino met een sublieme pass. Frate probeert naar een medespeler te passen. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Brochev heeft problemen om de bal te vangen. Ielpo is nu in balbezit. Ielpo probeert naar een medespeler te passen. Furi rent richting de bal. Furi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Brochev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furi onderschept slim de pass. Furi passt de bal met de wreef. Ielpo is nu in balbezit. Ielpo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Naelson haalt uit met een fantastische trap. Viotti probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cammarota zal de hoekschop nemen. Schenk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucche guerriere ninjia 43%, fc templari 57%.
Mucche guerriere ninjia - fc templari 1:0

57e minuut.
Domenech is nu in balbezit. Domenech geeft de bal voor. Frate bereikt de bal nog maar net als eerste. Frate geeft een hoge lob. Ielpo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - fc templari 2:0

59e minuut.
Schenk is nu in balbezit. Schenk probeert naar een medespeler te passen. Naelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Naelson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Discenza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - fc templari 2:1

67e minuut.
Füge kopt de bal weg. Discenza rent richting de bal. Discenza geeft een hoge lob. Ielpo rent richting de bal. Ielpo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rimondini geeft de bal voor. Rapace rent richting de bal. Brochev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brochev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucche guerriere ninjia 47%, fc templari 53%.
Mucche guerriere ninjia - fc templari 2:1