Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NUOVO NAPOLI fc templari
433 Tactiek xxx
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 43.8
matig Schieten redelijk
zwak Passen goed
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Füge verovert de bal door een tackle van achteren. Füge passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Gambardella de bal onder controle te krijgen. Schenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schenk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Previtali met een sublieme pass. Naelson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mattea. Mattea krijgt een gele kaart. Naelson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brochev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schenk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Previtali speelt de bal door. Schenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schenk passt de bal zonder na te denken. Naelson heeft problemen om de bal te vangen. Naelson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Domenech geeft een hoge lob. Cammarota bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammarota probeert naar een medespeler te passen. Naelson heeft problemen om de bal te vangen. Naelson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - fc templari 0:1

24e minuut.
Daar is Füge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Füge probeert naar een medespeler te passen. Schenk is nu in balbezit. Schenk schiet op doel. Ivancic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cammarota rent richting de bal. Cammarota probeert naar een medespeler te passen. Gambardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Schenk verovert de bal door een tackle van achteren. Schenk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vincenzo trapt de bal weg. Füge kopt de bal weg. Naelson is nu in balbezit. Naelson schiet op doel. Mattea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - fc templari 0:2

28e minuut.
Felletto rent richting de bal. Previtali verovert de bal door een tackle van achteren. Previtali probeert naar een medespeler te passen. Naelson rent richting de bal. Naelson schiet op doel. Vincenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Previtali met een sublieme pass. Schenk heeft problemen om de bal te vangen. Schenk passt de bal met de wreef. Naelson rent richting de bal. Naelson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - fc templari 0:3

31e minuut.
Schenk verovert de bal door een tackle van achteren. Gambardella begaat een overtreding. Schenk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domenech zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Naelson is nu in balbezit. Naelson draait met de bal, schiet en ... Vincenzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - fc templari 0:4

37e minuut.
Domenech onderschept slim de pass. Domenech geeft een hoge lob. Füge kopt de bal weg. Klungelig pakt Previtali de bal. Previtali geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vincenzo met een harde bal richting middenveld. Füge kopt de bal weg. Naelson heeft problemen om de bal te vangen. Naelson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Felletto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Previtali is nu in balbezit. Previtali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - fc templari 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NUOVO NAPOLI 82%, fc templari 18%.
NUOVO NAPOLI - fc templari 0:5

46e minuut.
Naelson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Myszkiewicz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Füge met een snelle inworp. Ivancic rent richting de bal. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Vincenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Previtali kopt de bal weg. Schenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancic legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schenk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Previtali zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Vincenzo bokst de bal weg. Previtali bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - fc templari 0:6

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cammarota met een snelle inworp. Klungelig pakt Myszkiewicz de bal. Myszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - fc templari 0:7

60e minuut.
Previtali passt de bal met de wreef. Myszkiewicz is nu in balbezit. Buganza is nu in balbezit. Myszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Previtali passt de bal met de wreef. Füge is nu in balbezit. Füge met een sublieme pass. Schenk rent richting de bal. Schenk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Brochev kopt de bal weg. Füge bereikt de bal nog maar net als eerste. Füge met een sublieme pass. Daar is Myszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Füge geeft een lange en hoge pass. Myszkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Schenk de bal. Schenk draait met de bal, schiet en ... Ivancic probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Schenk is nu in balbezit. Previtali bereikt de bal nog maar net als eerste. Previtali passt de bal met de wreef. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - fc templari 0:8

72e minuut.
Romankiewicz onderschept slim de pass. Brochev controleert de bal met de borst. Brochev met een sublieme pass. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - fc templari 0:9

77e minuut.
Brochev met een sublieme pass. Myszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Schenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schenk draait met de bal, schiet en ... Vincenzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - fc templari 0:10

80e minuut.
Buganza onderschept slim de pass. Priscitelli is nu in balbezit. Priscitelli speelt de bal door. Retus rent richting de bal. Retus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mattea is nu in balbezit. Schenk verovert de bal door een tackle van achteren. Schenk passt de bal zonder na te denken. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Vincenzo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - fc templari 0:11

88e minuut.
Previtali speelt de bal door. Brochev met een sublieme pass. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Vincenzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Ivancic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schenk haalt uit met een fantastische trap. Vincenzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NUOVO NAPOLI - fc templari 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NUOVO NAPOLI 76%, fc templari 24%.
NUOVO NAPOLI - fc templari 0:12