Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mucche guerriere ninjia SBS FC
Tris Tactiek 433
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
47 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 15.5
formidabel Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ontani rent richting de bal. Ontani geeft de bal voor. Tommasino kopt de bal weg. Ielpo rent richting de bal. Ielpo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 1:0

4e minuut.
Ielpo is nu in balbezit. Ielpo passt de bal in één keer door. Rapace is nu in balbezit. Ielpo rent richting de bal. Ielpo schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Violini kopt de bal weg. Tommasino is nu in balbezit. Tommasino passt de bal in één keer door. Daar is Rapace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapace draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Zuppiroli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furi rent richting de bal. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo schiet op doel. Montalcini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Mazzanti de bal onder controle te krijgen. Frate bereikt de bal nog maar net als eerste. Frate met een sublieme pass. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Ielpo de bal. Ielpo probeert naar een medespeler te passen. Rapace rent richting de bal. Furi bereikt de bal nog maar net als eerste. Furi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Frate zal de hoekschop nemen. Rapace krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 2:0

9e minuut.
Briaschi is nu in balbezit. Ielpo onderschept slim de pass. Rapace is nu in balbezit. Ielpo rent richting de bal. Ielpo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 3:0

16e minuut.
Vergani geeft een hoge lob. Inworp. Violini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furi bereikt de bal nog maar net als eerste. Furi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ielpo is nu in balbezit. Ielpo passt de bal in één keer door. Furi rent richting de bal. Furi haalt uit met een fantastische trap. Ontani is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Germani controleert de bal met de borst. Mazzanti rent richting de bal. Mazzanti met een sublieme pass. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 4:0

22e minuut.
Ielpo is nu in balbezit. Briaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo onderschept slim de pass. Furi rent richting de bal. Furi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Briaschi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Alberoni de bal onder controle te krijgen. Frate bereikt de bal nog maar net als eerste. Frate geeft een hoge lob. Daar is Ielpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montalcini bokst de bal weg. Ielpo is nu in balbezit. Ielpo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 5:0

25e minuut.
Germani speelt de bal door. Scarpaio heeft problemen om de bal te vangen. Ielpo onderschept slim de pass. Ielpo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 6:0

26e minuut.
Scarpaio passt de bal in één keer door. Zuppiroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Furi rent richting de bal. Furi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rapace bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapace geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 7:0

28e minuut.
Furi bereikt de bal nog maar net als eerste. Furi passt de bal in één keer door. Rapace rent richting de bal. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 8:0

29e minuut.
Frate met een sublieme pass. Furi rent richting de bal. Furi passt de bal zonder na te denken. Ielpo heeft problemen om de bal te vangen. Ielpo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 9:0

32e minuut.
Rapace rent richting de bal. Rapace geeft een lange en hoge pass. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 10:0

36e minuut.
Furi onderschept slim de pass. Furi geeft een hoge lob. Ielpo is nu in balbezit. Ielpo haalt uit met een fantastische trap. Montalcini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 11:0

38e minuut.
Ontani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furi bereikt de bal nog maar net als eerste. Furi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Scarpaio kopt de bal weg. Vergani probeert naar een medespeler te passen. Briaschi heeft problemen om de bal te vangen. Furi rent richting de bal. Furi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 12:0

44e minuut.
Mazzanti probeert naar een medespeler te passen. Ielpo rent richting de bal. Rapace is nu in balbezit. Furi rent richting de bal. Furi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucche guerriere ninjia 17%, SBS FC 83%.
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 13:0

49e minuut.
Ielpo heeft problemen om de bal te vangen. Zuppiroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo rent richting de bal. Ielpo draait met de bal, schiet en ... Montalcini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 14:0

52e minuut.
Violini probeert naar een medespeler te passen. Furi is nu in balbezit. Furi passt de bal zonder na te denken. Rapace rent richting de bal. Rapace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ielpo krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Zuppiroli de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Violini zal de hoekschop nemen. Ielpo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frate met een snelle inworp. Furi met een sublieme pass. Ielpo is nu in balbezit. Ielpo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 15:0

69e minuut.
Tommasino verovert de bal door een tackle van achteren. Tommasino speelt de bal door. Furi is nu in balbezit. Furi schiet op doel. Montalcini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Briaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapace verovert de bal door een tackle van achteren. Rapace geeft de bal voor. Ielpo rent richting de bal. Ielpo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Montalcini met een harde bal richting middenveld. Violini kan de bal niet met de borst controleren. Violini passt de bal met de wreef. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Violini met een snelle inworp. Furi rent richting de bal. Furi geeft een hoge lob. Rapace is nu in balbezit. Rapace draait met de bal, schiet en ... Montalcini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Ielpo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 16:0

75e minuut.
Violini verovert de bal door een tackle van achteren. Violini met een sublieme pass. Ielpo is nu in balbezit. Ielpo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 17:0

79e minuut.
Furi is nu in balbezit. Furi geeft de bal voor. Ielpo rent richting de bal. Ielpo haalt uit met een fantastische trap. Montalcini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 18:0

81e minuut.
Rimondini verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Tommasino de bal. Tommasino probeert naar een medespeler te passen. Furi bereikt de bal nog maar net als eerste. Furi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mazzanti onderschept slim de pass. Mazzanti passt de bal in één keer door. Frate speelt de bal door. Rapace rent richting de bal. Rapace haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rimondini speelt de bal door. Furi bereikt de bal nog maar net als eerste. Furi speelt de bal door. Rapace rent richting de bal. Rapace schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo speelt de bal door. Rapace rent richting de bal. Rapace haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Frate zal de hoekschop nemen. Rapace heeft problemen om de bal te vangen. Furi bereikt de bal nog maar net als eerste. Furi schiet op doel. Ontani probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Frate geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rapace krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Mazzanti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zuppiroli de bal. Ielpo rent richting de bal. Ielpo schiet op doel. Ontani probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucche guerriere ninjia 15%, SBS FC 85%.
Mucche guerriere ninjia - SBS FC 19:0