Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC Titanes de Oriente F.C.
MCBO 912 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
71.4 gemiddelde waardering 67.2
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Franzke onderschept slim de pass. Illimar speelt de bal door. Olivera kan de bal niet met de borst controleren. Olivera geeft de bal voor. Ermiş springt en kopt de bal. Chilovatîi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción verovert de bal door een tackle van achteren. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Titanes de Oriente F.C. 1:0

9e minuut.
Miu verovert de bal door een tackle van achteren. Kobiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kobiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Kobiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stelmac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Hattlund controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Haisen neemt vlug de vrije trap. Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... Stelmac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Moss is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivera rent richting de bal. Olivera geeft de bal voor. Chilovatîi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ermiş rent richting de bal. Ermiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Titanes de Oriente F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 47%, Titanes de Oriente F.C. 53%.
MaracaiboFC - Titanes de Oriente F.C. 2:0

46e minuut.
Canfeda komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Canfeda probeert de bal aan de voet te houden. Moss rent richting de bal. Moss speelt de bal door. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Franzke met een sublieme pass. Novarese bereikt de bal nog maar net als eerste. Novarese passt de bal met de wreef. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre schiet op doel. Stelmac bokst de bal weg.

56e minuut.
Stelmac met een harde bal richting middenveld. Hattlund kopt de bal weg. Moss is nu in balbezit. Moss geeft een hoge lob. Ermiş krijgt zijn hoofd ertegen. Chilovatîi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Buitenspel voor Canfeda. Goede buitenspelval van de verdediging. Abuşov komt het veld opgelopen. Nurci komt het veld opgelopen. Arreaza komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Trotzig met een sublieme pass. Moss probeert naar een medespeler te passen. Olivera probeert naar een medespeler te passen. Hattlund rent richting de bal. Hattlund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Moss stond buitenspel. Miu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Izaguirre kopt de bal weg. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Illimar passt de bal met de wreef. Miu verovert de bal door een tackle van achteren. Moss is nu in balbezit. Moss geeft een lange en hoge pass. Ermiş krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Urrutia komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Nurci passt de bal zonder na te denken. Canfeda rent richting de bal. Bagara probeert naar een medespeler te passen. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 41%, Titanes de Oriente F.C. 59%.
MaracaiboFC - Titanes de Oriente F.C. 2:0