Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Zulia AC Portuguesa
korn3 Tactiek 5-2-1-2
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
61.2 gemiddelde waardering 69.2
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Radzimski passt de bal in één keer door. Turchin rent richting de bal. Lopota legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lopota krijgt een gele kaart. Turchin raakt geblesseerd tijdens het duel. Radzimski neemt de penalty, wat een uithaal! Zamieniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Butto speelt de bal door. Turchin rent richting de bal. Centellas begaat een overtreding. Centellas krijgt een gele kaart. Turchin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radzimski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Turchin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ötün kopt de bal weg. Yriarte is nu in balbezit. Raņķis verovert de bal door een tackle van achteren. Raņķis draait met de bal, schiet en ... Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - AC Portuguesa 0:1

10e minuut.
Paoloski met een sublieme pass. Ötün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötün passt de bal met de wreef. Raņķis rent richting de bal. Raņķis draait met de bal, schiet en ... Márquez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - AC Portuguesa 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Montenegro de bal. Pedras rent richting de bal. Butto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Butto krijgt een gele kaart. Pedras raakt geblesseerd tijdens het duel. Pedras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ötün is nu in balbezit. Ötün geeft een hoge lob. Morda maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Perea de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Garvey onderschept slim de pass. Garvey geeft de bal voor. Turchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchin haalt uit met een fantastische trap. Zamieniecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Montenegro geeft een hoge lob. Turchin is nu in balbezit. Paoloski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paoloski krijgt een gele kaart. Turchin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radzimski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti passt de bal in één keer door. Ötün rent richting de bal. Ötün geeft een hoge lob. Raņķis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caolha komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Butto passt de bal zonder na te denken. Bârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlea probeert naar een medespeler te passen. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Perea kopt de bal weg. Subekti probeert naar een medespeler te passen. Ötün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötün geeft een hoge lob. Raņķis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Caolha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - AC Portuguesa 0:3

35e minuut.
Butto rent richting de bal. Butto passt de bal met de wreef. Radzimski is nu in balbezit. Radzimski draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - AC Portuguesa 1:3

39e minuut.
Subekti passt de bal zonder na te denken. Ötün is nu in balbezit. Ötün geeft een hoge lob. Morda is nu in balbezit. Morda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - AC Portuguesa 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 56%, AC Portuguesa 44%.
Atletico Zulia - AC Portuguesa 1:4

52e minuut.
Subekti verovert de bal door een tackle van achteren. Subekti speelt de bal door. Ötün rent richting de bal. Ötün geeft een lange en hoge pass. Morda springt en kopt de bal. Caolha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perea heeft problemen om de bal te vangen. Raņķis is nu in balbezit. Raņķis haalt uit met een fantastische trap. Caolha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - AC Portuguesa 1:5

56e minuut.
Lopota passt de bal zonder na te denken. Pedras probeert naar een medespeler te passen. Ötün is nu in balbezit. Ötün geeft een hoge lob. Raņķis springt en kopt de bal. Caolha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morda bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - AC Portuguesa 1:6

64e minuut.
Butto kopt de bal weg. Bottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini geeft een hoge lob. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fader. Turchin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Radzimski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Zamieniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Paoloski kopt de bal weg. Yriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Morda verovert de bal door een tackle van achteren. Morda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - AC Portuguesa 1:7

79e minuut.
Raņķis verovert de bal door een tackle van achteren. Raņķis passt de bal met de wreef. Ötün rent richting de bal. Ötün geeft de bal voor. Morda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fader verovert de bal door een tackle van achteren. Fader speelt de bal door. Ötün rent richting de bal. Ötün geeft een lange en hoge pass. Raņķis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Lopota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopota probeert naar een medespeler te passen. Subekti probeert naar een medespeler te passen. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raņķis schiet op doel. Caolha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Raņķis is nu in balbezit. Raņķis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - AC Portuguesa 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 59%, AC Portuguesa 41%.
Atletico Zulia - AC Portuguesa 1:8