Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paisanos FC MaracaiboFC
N-5Def3WINGL2Up Tactiek MCBO 5212 895
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
69.7 gemiddelde waardering 69.5
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


30e minuut.
Ermiş onderschept slim de pass. Ermiş probeert naar een medespeler te passen. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund schiet op doel. Cazenave maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - MaracaiboFC 0:1

32e minuut.
Bolet probeert de bal aan de voet te houden. Soltanov probeert naar een medespeler te passen. Salas kan de bal niet met de borst controleren. Bolet is nu in balbezit. Bolet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bohár heeft problemen om de bal te vangen. Bohár speelt de bal door. Kełkowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełkowiecki geeft een lange en hoge pass. Tatlıdil springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kełkowiecki met een sublieme pass. Bohár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohár geeft de bal voor. Tatlıdil krijgt zijn hoofd ertegen. Milliner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paisanos FC - MaracaiboFC 1:1

43e minuut.
Kełkowiecki probeert naar een medespeler te passen. Bohár is nu in balbezit. Bohár passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kełkowiecki de bal. Kełkowiecki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paisanos FC 41%, MaracaiboFC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paisanos FC - MaracaiboFC 1:1

55e minuut.
Hattlund is nu in balbezit. Antonović rent richting de bal. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund schiet op doel. Cazenave maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

61e minuut.
Salas onderschept slim de pass. Salas geeft de bal voor. Antonović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund onderschept slim de pass. Hattlund haalt uit met een fantastische trap. Cazenave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Bohár is nu in balbezit. Kondrot verovert de bal door een tackle van achteren. Kondrot passt de bal met de wreef. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş draait met de bal, schiet en ... Cazenave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Hattlund controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Urrutia komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Dobosz geeft de bal voor. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - MaracaiboFC 1:2

90e minuut.
Olivera rent richting de bal. Olivera speelt de bal door. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Cazenave probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paisanos FC 55%, MaracaiboFC 45%.
Paisanos FC - MaracaiboFC 1:2