Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Portuguesa Olympique Caracas
8-1-1 Tactiek Assign
34% Balbezit 66%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
35.5 gemiddelde waardering 62.4
average Schieten incredible
average Passen outstanding
adequate Verdedigen very good


9e minuut.
Cooper met een sublieme pass. Daar is Germi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germi geeft een hoge lob. Holšanskis maakt een snoekduik en kopt de bal. Zamieniecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Olympique Caracas 0:1

12e minuut.
Germi rent richting de bal. Germi heeft problemen om de bal te vangen. Germi geeft een lange en hoge pass. Holšanskis krijgt zijn hoofd ertegen. Zamieniecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Olympique Caracas 0:2

16e minuut.
Folla geeft een hoge lob. Holšanskis kopt de bal weg. Germi rent richting de bal. Germi geeft een hoge lob. Białokozowicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cooper rent richting de bal. Cooper passt de bal met de wreef. Germi is nu in balbezit. Germi geeft een hoge lob. Holšanskis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Praxedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Białokozowicz geeft een lange en hoge pass. Holšanskis maakt een snoekduik en kopt de bal. Zamieniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Folla onderschept slim de pass. Folla probeert naar een medespeler te passen. Germi rent richting de bal. Germi geeft een lange en hoge pass. Holšanskis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Daar is Cooper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cooper passt de bal zonder na te denken. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo geeft een lange en hoge pass. Holšanskis krijgt zijn hoofd ertegen. Zamieniecki bokst de bal weg.

29e minuut.
Badolo heeft problemen om de bal te vangen. Cooper is nu in balbezit. Cooper passt de bal zonder na te denken. Holšanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Holšanskis draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Olympique Caracas 0:3

30e minuut.
Farkasházy rent richting de bal. Cooper onderschept slim de pass. Cooper geeft de bal voor. Holšanskis is nu in balbezit. Holšanskis haalt uit met een fantastische trap. Zamieniecki bokst de bal weg.

31e minuut.
Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo passt de bal met de wreef. Germi bereikt de bal nog maar net als eerste. Germi passt de bal in één keer door. Armada Pozo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Holšanskis rent richting de bal. Holšanskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Olympique Caracas 0:4

33e minuut.
Cooper passt de bal zonder na te denken. Armada Pozo is nu in balbezit. Armada Pozo geeft de bal voor. Białokozowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Olympique Caracas 0:5

37e minuut.
Germi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Białokozowicz de bal. Badolo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Białokozowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Białokozowicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Olympique Caracas 0:6

40e minuut.
Daar is Cooper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cooper geeft een hoge lob. Klungelig pakt Holšanskis de bal. Holšanskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Olympique Caracas 0:7

41e minuut.
Leani geeft een hoge lob. Białokozowicz rent richting de bal. Holšanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Centellas onderschept slim de pass. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Armada Pozo neemt de hoekschop. Germi krijgt zijn hoofd ertegen. Zamieniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Germi is nu in balbezit. Germi geeft een hoge lob. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Portuguesa 86%, Olympique Caracas 14%.
AC Portuguesa - Olympique Caracas 0:7

46e minuut.
Daar is Holšanskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holšanskis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Germi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germi geeft een lange en hoge pass. Białokozowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Praxedes probeert de bal met de borst te controleren. Holšanskis rent richting de bal. Holšanskis geeft een lange en hoge pass. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ivković de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Białokozowicz is nu in balbezit. Suárez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Białokozowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holšanskis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zamieniecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Olympique Caracas 0:8

56e minuut.
Cooper kopt de bal weg. Çankırılılar is nu in balbezit. Holšanskis verovert de bal door een tackle van achteren. Holšanskis probeert de bal met de borst te controleren. Holšanskis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Zamieniecki probeert naar een medespeler te passen. Armada Pozo geeft een hoge lob. Holšanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Holšanskis draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Olympique Caracas 0:9

61e minuut.
Aćimović komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Giron verovert de bal door een tackle van achteren. Giron geeft de bal voor. Ivković heeft problemen om de bal te vangen. Białokozowicz rent richting de bal. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holšanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Holšanskis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Germi speelt de bal door. Leani geeft de bal voor. Praxedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holšanskis verovert de bal door een tackle van achteren. Holšanskis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Cooper onderschept slim de pass. Cooper met een sublieme pass. Germi is nu in balbezit. Germi geeft een hoge lob. Białokozowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Zamieniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Zamieniecki is nu in balbezit. Zamieniecki geeft de bal voor. Gacha geeft de bal voor. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Aćimović passt de bal met de wreef. Mergiu probeert de bal aan de voet te houden. Holšanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Holšanskis haalt uit met een fantastische trap. Zamieniecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zamieniecki trapt de bal weg. Armada Pozo kopt de bal weg. Białokozowicz rent richting de bal. Białokozowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Leani rent richting de bal. Leani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mergiu de bal. Holšanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Holšanskis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Germi geeft de bal voor. Białokozowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Zamieniecki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Portuguesa 77%, Olympique Caracas 23%.
AC Portuguesa - Olympique Caracas 0:9