Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Portuguesa Estudiantes de Merida FC
N3twork61 Tactiek 5-2.3 c
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 17
6 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
63.4 gemiddelde waardering 65.7
formidable Schieten outstanding
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen very good


10e minuut.
Landaeta is nu in balbezit. Berbecel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Landaeta raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rendón neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Papenburg de bal onder controle te krijgen. Zamieniecki bokst de bal weg. Landaeta rent richting de bal. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. Zamieniecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Paoloski heeft problemen om de bal te vangen. de Kruyk onderschept slim de pass. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kruyk is nu in balbezit. de Kruyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Galván is nu in balbezit. Galván passt de bal zonder na te denken. Gugleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugleta haalt uit met een fantastische trap. Grzywa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Estudiantes de Merida FC 1:0

16e minuut.
Verpecz onderschept slim de pass. Verpecz passt de bal met de wreef. Holan onderschept slim de pass. Subekti is nu in balbezit. Subekti met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta onderschept slim de pass. Papenburg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Landaeta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rendón neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Subekti speelt de bal door. Verpecz met een sublieme pass. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti geeft een hoge lob. Morda maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Rendón met een sublieme pass. Galván heeft problemen om de bal te vangen. Galván met een sublieme pass. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. Zamieniecki bokst de bal weg.

27e minuut.
Praxedes heeft problemen om de bal te vangen. Paya bereikt de bal nog maar net als eerste. Paya passt de bal zonder na te denken. de Kruyk is nu in balbezit. de Kruyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
de Kruyk is nu in balbezit. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kruyk bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kruyk haalt uit met een fantastische trap. Zamieniecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Portuguesa - Estudiantes de Merida FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Portuguesa 50%, Estudiantes de Merida FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Portuguesa - Estudiantes de Merida FC 1:1

47e minuut.
Gugleta controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Echeto neemt vlug de vrije trap. de Kruyk kopt de bal weg. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón haalt uit met een fantastische trap. Zamieniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Estudiantes de Merida FC 1:2

52e minuut.
Fader rent richting de bal. de Kruyk onderschept slim de pass. Landaeta rent richting de bal. Landaeta schiet op doel. Zamieniecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Estudiantes de Merida FC 1:3

55e minuut.
Berbecel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Subekti kopt de bal weg. Romero controleert de bal met de borst. Gugleta verovert de bal door een tackle van achteren. Gugleta haalt uit met een fantastische trap. Grzywa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Zamieniecki met een sublieme pass. Daar is Paya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbecel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paya wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

61e minuut.
Echeto onderschept slim de pass. Echeto geeft de bal voor. de Kruyk rent richting de bal. de Kruyk draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Estudiantes de Merida FC 1:4

66e minuut.
Paya probeert naar een medespeler te passen. Echeto met een sublieme pass. de Kruyk rent richting de bal. de Kruyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - Estudiantes de Merida FC 1:5

67e minuut.
Paoloski rent richting de bal. Paoloski passt de bal met de wreef. Papenburg rent richting de bal. Landaeta onderschept slim de pass. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. Zamieniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Praxedes met een snelle inworp. Tokody is nu in balbezit. Tokody geeft een lange en hoge pass. Papenburg geeft de bal voor. Gugleta krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Landaeta is nu in balbezit. Papenburg begaat een overtreding. Landaeta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Echeto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Landaeta springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Holan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti verovert de bal door een tackle van achteren. Subekti passt de bal zonder na te denken. Gugleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugleta draait met de bal, schiet en ... Grzywa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Portuguesa 42%, Estudiantes de Merida FC 58%.
AC Portuguesa - Estudiantes de Merida FC 1:5