Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Huracán C.F FC Bayern Mun
465 Tactiek Gadu Omega A
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 34.3
good Schieten average
solid Passen adequate
average Verdedigen good


2e minuut.
Galea speelt de bal door. Martens is nu in balbezit. Martens passt de bal met de wreef. Haentjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haentjens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Perdomo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wrocki met de inworp. Lorson rent richting de bal. Lorson geeft een lange en hoge pass. Ramos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Muskietorz passt de bal in één keer door. Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki passt de bal met de wreef. Haentjens rent richting de bal. Haentjens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wrocki met een sublieme pass. Galea rent richting de bal. Haentjens onderschept slim de pass. Haentjens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Huracán C.F - FC Bayern Mun 1:0

17e minuut.
Inworp. Lorson met een snelle inworp. Wrocki rent richting de bal. Wrocki geeft de bal voor. Haentjens springt en kopt de bal. Ramos bokst de bal weg.

28e minuut.
Muskietorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskietorz passt de bal zonder na te denken. Haentjens rent richting de bal. Haentjens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Huracán C.F - FC Bayern Mun 2:0

30e minuut.
Peraza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martens met een snelle inworp. Haentjens is nu in balbezit. Haentjens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki probeert naar een medespeler te passen. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens draait met de bal, schiet en ... Valderrama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Koivumäki is nu in balbezit. Koivumäki probeert naar een medespeler te passen. Lorson probeert naar een medespeler te passen. Haentjens rent richting de bal. Haentjens schiet op doel. Ramos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Huracán C.F - FC Bayern Mun 3:0

44e minuut.
Muskietorz is nu in balbezit. Muskietorz passt de bal in één keer door. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens geeft een lange en hoge pass. Haentjens springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Huracán C.F 21%, FC Bayern Mun 79%.
Deportivo Huracán C.F - FC Bayern Mun 3:0

46e minuut.
Briceño komt het veld opgelopen. Valiente komt het veld opgelopen. Borjas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Muskietorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskietorz passt de bal met de wreef. Wrocki is nu in balbezit. Wrocki geeft een lange en hoge pass. Haentjens krijgt zijn hoofd ertegen. Valiente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Orak met een sublieme pass. Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki passt de bal met de wreef. Haentjens is nu in balbezit. Haentjens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruzual komt het veld opgelopen. López komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Butcher kopt de bal weg. Barbari is nu in balbezit. Muskietorz verovert de bal door een tackle van achteren. Muskietorz geeft een lange en hoge pass. Haentjens maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Huracán C.F - FC Bayern Mun 4:0

79e minuut.
Valderrama geeft de bal voor. Muskietorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskietorz passt de bal zonder na te denken. Lorson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Huracán C.F 22%, FC Bayern Mun 78%.
Deportivo Huracán C.F - FC Bayern Mun 4:0