Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real macarao Los Muchachos del Sir
B Tactiek Sir...4
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 59
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Mumowski speelt de bal door. Bârlădeanu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Stadler ... Strafschop! Stadler krijgt een gele kaart. Bârlădeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Marín Robles zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ayala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real macarao - Los Muchachos del Sir 1:0

9e minuut.
Álvarez speelt de bal door. Daar is Crescenzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crescenzi passt de bal zonder na te denken. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros haalt uit met een fantastische trap. Malaniuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Széchy verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, García Ramos zal de hoekschop nemen. Malaniuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Gornakov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omegna met de inworp. Crescenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzi geeft een hoge lob. Malaniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Riveros controleert de bal met de borst. Malaniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Széchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Széchy geeft de bal voor. Ferling rent richting de bal. Ferling geeft een hoge lob. Álvarez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Omegna speelt de bal door. Crescenzi geeft een lange en hoge pass. Riveros is nu in balbezit. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Széchy verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Ramos met de inworp. Ferling geeft een hoge lob. Riveros krijgt zijn hoofd ertegen. Malaniuk bokst de bal weg. Riveros rent richting de bal. Riveros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real macarao - Los Muchachos del Sir 1:1

21e minuut.
Álvarez kopt de bal weg. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Széchy maakt een afschuwelijke overtreding. Széchy krijgt een gele kaart. Riveros raakt geblesseerd tijdens het duel. Álvarez wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
García Ramos met de inworp. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda geeft een lange en hoge pass. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Széchy geeft een hoge lob. Ferling controleert de bal met de borst. Ferling met een sublieme pass. García Ramos is nu in balbezit. García Ramos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Malaniuk trapt de bal weg. Aranda kopt de bal weg. Gornakov probeert de bal aan de voet te houden. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
García Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ramos probeert naar een medespeler te passen. Crescenzi rent richting de bal. Crescenzi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Álvarez de bal. Malaniuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real macarao - Los Muchachos del Sir 1:2

45e minuut.
Zaňák komt het veld opgelopen. Gutiérrez komt het veld opgelopen. Rivera komt het veld opgelopen. Villamizar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real macarao 71%, Los Muchachos del Sir 29%.
real macarao - Los Muchachos del Sir 1:2

46e minuut.
Álvarez is nu in balbezit. Dieste rent richting de bal. Stadler verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler speelt de bal door. Dieste speelt de bal door. Mumowski rent richting de bal. Mumowski geeft een lange en hoge pass. Ayala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal rolt over de achterlijn. Zurita komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dieste onderschept slim de pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez speelt de bal door. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zurita passt de bal zonder na te denken. Firea is nu in balbezit. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Malaniuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real macarao - Los Muchachos del Sir 1:3

68e minuut.
Bortoń met een sublieme pass. Mumowski rent richting de bal. Mumowski geeft een hoge lob. Marín Robles maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real macarao - Los Muchachos del Sir 2:3

72e minuut.
Stadler met een sublieme pass. Crescenzi rent richting de bal. Crescenzi met een sublieme pass. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Caliandro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaňák rent richting de bal. Zaňák passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Dieste geeft de bal voor. Mumowski heeft problemen om de bal te vangen. Mumowski probeert naar een medespeler te passen. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real macarao 60%, Los Muchachos del Sir 40%.
real macarao - Los Muchachos del Sir 2:3