Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JR THE BEST BetancourtFC
Josué 1:9 Tactiek DAVID1
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 1
59.4 gemiddelde waardering 32.9
excellent Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen weak


11e minuut.
Valiente kopt de bal weg. Ariza geeft de bal voor. Ralev rent richting de bal. Ralev haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - BetancourtFC 1:0

13e minuut.
Biton met een sublieme pass. Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi geeft een hoge lob. Ralev is nu in balbezit. Ralev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Diamandi geeft de bal voor. Ocampo is nu in balbezit. Edwards schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Edwards is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Diamandi passt de bal met de wreef. Ralev rent richting de bal. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev verovert de bal door een tackle van achteren. Ralev haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ralev is nu in balbezit. Ralev draait met de bal, schiet en ... Mezzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Biton is nu in balbezit. Biton passt de bal in één keer door. Scarso bereikt de bal nog maar net als eerste. Csatlós verovert de bal door een tackle van achteren. Csatlós schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ariza passt de bal met de wreef. Diamandi rent richting de bal. Diamandi passt de bal zonder na te denken. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Diamandi probeert naar een medespeler te passen. Csatlós is nu in balbezit. Scarso verovert de bal door een tackle van achteren. Ralev onderschept slim de pass. Ralev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Scarso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Biton met de inworp. Diamandi is nu in balbezit. Diamandi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ocampo rent richting de bal. Ocampo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Biton is nu in balbezit. Biton passt de bal met de wreef. Ariza probeert naar een medespeler te passen. Ralev is nu in balbezit. Ralev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Trọng Kiên verovert de bal door een tackle van achteren. Trọng Kiên geeft de bal voor. Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ariza met een snelle inworp. Diamandi geeft de bal voor. Csatlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - BetancourtFC 2:0

41e minuut.
Biton verovert de bal door een tackle van achteren. Scarso rent richting de bal. Biton verovert de bal door een tackle van achteren. Biton speelt de bal door. Ocampo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - BetancourtFC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JR THE BEST 32%, BetancourtFC 68%.
JR THE BEST - BetancourtFC 3:0

46e minuut.
Sofianopoulos komt het veld opgelopen. Fonseca komt het veld opgelopen. Isnardi komt het veld opgelopen. Villas komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Daar is Petit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Csatlós onderschept slim de pass. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca schiet op doel. Mezzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Villas geeft een hoge lob. Csatlós kopt de bal weg. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Csatlós rent richting de bal. Csatlós geeft een hoge lob. Tyliński heeft problemen om de bal te vangen. Ralev rent richting de bal. Ralev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tyliński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trọng Kiên kopt de bal weg. Isnardi rent richting de bal. Isnardi geeft een hoge lob. Fonseca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Isnardi probeert naar een medespeler te passen. Fonseca is nu in balbezit. Biton is nu in balbezit. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Csatlós rent richting de bal. Csatlós met een sublieme pass. Ralev probeert de bal met de borst te controleren. Ralev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - BetancourtFC 4:0

62e minuut.
Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biton. Biton krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Biton is nu in balbezit. Biton geeft de bal voor. Ralev kan de bal niet met de borst controleren. Csatlós is nu in balbezit. Csatlós draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Isnardi is nu in balbezit. Isnardi speelt de bal door. Scarso rent richting de bal. Ralev onderschept slim de pass. Ralev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ralev rent richting de bal. Fonseca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev schiet op doel. Mezzaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - BetancourtFC 5:0

72e minuut.
Isnardi passt de bal zonder na te denken. Biton met een sublieme pass. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Scarso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Biton bereikt de bal nog maar net als eerste. Biton schiet op doel. Ralev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ralev geeft een hoge lob. Mezzaro bokst de bal weg. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - BetancourtFC 6:0

79e minuut.
Trọng Kiên kopt de bal weg. Carrero rent richting de bal. Biton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Biton krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

88e minuut.
Tyliński geeft een lange en hoge pass. Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianopoulos passt de bal in één keer door. Ralev rent richting de bal. Ralev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JR THE BEST 28%, BetancourtFC 72%.
JR THE BEST - BetancourtFC 6:0