Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saurios de Caracas FC Venecho fc
Renacer Tactiek tikitaka
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.1 gemiddelde waardering 52.6
zeer goed Schieten goed
goed Passen solide
goed Verdedigen redelijk


9e minuut.
Dademasch probeert de bal aan de voet te houden. Guareschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dademasch krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Oworuszko rent richting de bal. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea geeft de bal voor. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap. Téllez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Gąbka onderschept slim de pass. Gąbka probeert naar een medespeler te passen. Wagenhaus probeert naar een medespeler te passen. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Grumezea is nu in balbezit. Iscru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grumezea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zenoni komt het veld opgelopen. Grumezea legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Téllez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - Venecho fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saurios de Caracas FC 43%, Venecho fc 57%.
Saurios de Caracas FC - Venecho fc 1:0

46e minuut.
Baleiro komt het veld opgelopen. French komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gąbka geeft een lange en hoge pass. Grumezea kan de bal niet met de borst controleren. Grumezea passt de bal zonder na te denken. Baleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro draait met de bal, schiet en ... Téllez bokst de bal weg.

58e minuut.
Acasuzo rent richting de bal. Acasuzo geeft een hoge lob. Grumezea probeert naar een medespeler te passen. Baleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro haalt uit met een fantastische trap. Téllez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Zenoni speelt de bal door. Mini speelt de bal door. Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella draait met de bal, schiet en ... French probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saurios de Caracas FC - Venecho fc 1:1

63e minuut.
Dolguetta komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Vandeurzen geeft een lange en hoge pass. Kakoulakis rent richting de bal. Grumezea begaat een overtreding. Grumezea krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kreijermaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella is nu in balbezit. Caro maakt een afschuwelijke overtreding. Scotella raakt geblesseerd tijdens het duel. Zenoni wilt de vrije trap nemen. French bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kreijermaat neemt de hoekschop. Guareschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandeurzen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guareschi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guareschi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. French kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saurios de Caracas FC - Venecho fc 1:2

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koncsik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wagenhaus is nu in balbezit. Wagenhaus geeft de bal voor. Baleiro springt en kopt de bal. Dolguetta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grumezea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saurios de Caracas FC - Venecho fc 2:2

89e minuut.
Scotella kopt de bal weg. Wagenhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenhaus passt de bal zonder na te denken. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Dolguetta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saurios de Caracas FC 46%, Venecho fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saurios de Caracas FC - Venecho fc 2:2