Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petare F.C. Chamos F.C
0.80.2 Tactiek santi1
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 25.6
solid Schieten weak
solid Passen poor
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Villanueva speelt de bal door. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea speelt de bal door. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Navea heeft problemen om de bal te vangen. Navea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villanueva zal de hoekschop nemen. Parada kan de bal niet met de borst controleren. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Villanueva rent richting de bal. Villanueva passt de bal zonder na te denken. Bustamante is nu in balbezit. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Chamos F.C 1:0

12e minuut.
Liberi is nu in balbezit. Liberi passt de bal zonder na te denken. Navea rent richting de bal. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Liberi rent richting de bal. Liberi geeft de bal voor. Navea is nu in balbezit. Navea schiet op doel. Arocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Luna met een sublieme pass. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva passt de bal in één keer door. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea haalt uit met een fantastische trap. Arocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Quintana geeft een lange en hoge pass. Liberi kopt de bal weg. Klungelig pakt Bustamante de bal. Navea rent richting de bal. Navea schiet op doel. Arocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Villanueva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manrique komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Parada geeft de bal voor. Navarrete kopt de bal weg. Manrique heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel. Arocha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Chamos F.C 2:0

45e minuut.
Ledezma kan de bal niet met de borst controleren. Manrique rent richting de bal. Manrique passt de bal in één keer door. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petare F.C. 17%, Chamos F.C 83%.
Petare F.C. - Chamos F.C 2:0

48e minuut.
Liberi met een sublieme pass. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique speelt de bal door. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
García geeft de bal voor. Inworp. Liberi met een snelle inworp. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Quintana onderschept slim de pass. Manrique rent richting de bal. Manrique passt de bal met de wreef. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... Arocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Chamos F.C 3:0

79e minuut.
Bustamante neemt vlug de vrije trap. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Navea de bal. Navea draait met de bal, schiet en ... Arocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Liberi is nu in balbezit. Liberi passt de bal in één keer door. Luna geeft een lange en hoge pass. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petare F.C. 22%, Chamos F.C 78%.
Petare F.C. - Chamos F.C 3:0