Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milan eSports VENEZUELA CITY CLUB FC
Atras Tactiek unica
55% Balbezit 45%
89% Spel op eigen helft 11%
1 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 54.4
good Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Fuenmayor passt de bal in één keer door. Toscani is nu in balbezit. Fuenmayor rent richting de bal. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:1

3e minuut.
Fuenmayor is nu in balbezit. Bencomo verovert de bal door een tackle van achteren. Bailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo onderschept slim de pass. Bencomo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Margiota verovert de bal door een tackle van achteren. Margiota speelt de bal door. Sandoval is nu in balbezit. Toscani is nu in balbezit. Toscani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cadíz kopt de bal weg. Toscani rent richting de bal. Fuenmayor rent richting de bal. Toscani verovert de bal door een tackle van achteren. Toscani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Molletones bereikt de bal nog maar net als eerste. Molletones passt de bal met de wreef. Bailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo onderschept slim de pass. Bencomo haalt uit met een fantastische trap. N`Diatt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Srpek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ciocia de bal. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:2

16e minuut.
Lorenzo geeft een lange en hoge pass. Srpek is nu in balbezit. Zigdis verovert de bal door een tackle van achteren. Toscani onderschept slim de pass. Toscani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo is nu in balbezit. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Linowski onderschept slim de pass. Linowski passt de bal met de wreef. Daar is Srpek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani haalt uit met een fantastische trap. N`Diatt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Margiota probeert naar een medespeler te passen. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval passt de bal zonder na te denken. Toscani rent richting de bal. Toscani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Zigdis is nu in balbezit. Toscani verovert de bal door een tackle van achteren. Bailly legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toscani raakt geblesseerd tijdens het duel. Toscani legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:3

44e minuut.
Ruiz geeft de bal voor. Inworp. Lorenzo met de inworp. Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Zigdis rent richting de bal. Zigdis geeft een hoge lob. Toscani kan de bal niet met de borst controleren. Toscani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan eSports 91%, VENEZUELA CITY CLUB FC 9%.
AC Milan eSports - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:3

51e minuut.
Hanswurst trapt de bal weg van het doel. Zigdis speelt de bal door. Hanswurst bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Srpek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toscani kan de bal niet met de borst controleren. Toscani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:4

54e minuut.
Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Molletones geeft de bal voor. Margiota kopt de bal weg. Srpek rent richting de bal. Srpek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Zigdis trapt de bal weg van het doel. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailly passt de bal zonder na te denken. Fuenmayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo onderschept slim de pass. Bencomo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Bailly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuenmayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani verovert de bal door een tackle van achteren. Toscani haalt uit met een fantastische trap. N`Diatt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Mossoró met een sublieme pass. Özdinçer speelt de bal door. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo geeft een lange en hoge pass. Toscani springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cadíz trapt de bal weg. Srpek heeft problemen om de bal te vangen. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:5

87e minuut.
Bencomo rent richting de bal. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo speelt de bal door. Bencomo rent richting de bal. Bencomo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sandoval probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lorenzo zal de hoekschop nemen. Bencomo springt en kopt de bal. N`Diatt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Hanswurst met een harde bal richting middenveld. Toscani is nu in balbezit. Toscani draait met de bal, schiet en ... Ciocia probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan eSports 87%, VENEZUELA CITY CLUB FC 13%.
AC Milan eSports - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:5