Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chamos F.C Team Lagann F.C
santi1 Tactiek 352 blmp
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
25.5 gemiddelde waardering 57.9
poor Schieten formidable
poor Passen excellent
weak Verdedigen good


4e minuut.
Kaviedes probeert naar een medespeler te passen. Macharski rent richting de bal. Macharski geeft de bal voor. Naishtadt krijgt zijn hoofd ertegen. Arocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zuccalà rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Team Lagann F.C 0:1

6e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Naishtadt verovert de bal door een tackle van achteren. Naishtadt probeert naar een medespeler te passen. Zuccalà is nu in balbezit. Zuccalà schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
García kopt de bal weg. Reyes controleert de bal met de borst. Naishtadt rent richting de bal. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Team Lagann F.C 0:2

10e minuut.
Macharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharski passt de bal zonder na te denken. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Naishtadt onderschept slim de pass. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap. Arocha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Team Lagann F.C 0:3

12e minuut.
Naishtadt probeert de bal aan de voet te houden. Arocha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Macharski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macharski geeft een lange en hoge pass. Naishtadt bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Team Lagann F.C 0:4

14e minuut.
Arocha verovert de bal door een tackle van achteren. Arocha speelt de bal door. Macharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharski geeft een lange en hoge pass. Naishtadt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Team Lagann F.C 0:5

16e minuut.
Arocha probeert naar een medespeler te passen. Macharski is nu in balbezit. Macharski geeft een hoge lob. Naishtadt heeft problemen om de bal te vangen. Naishtadt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Team Lagann F.C 0:6

18e minuut.
Perez Greco is nu in balbezit. Perez Greco met een sublieme pass. Naishtadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà is nu in balbezit. Zuccalà draait met de bal, schiet en ... Arocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macharski probeert naar een medespeler te passen. Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuccalà rent richting de bal. Zuccalà schiet op doel. Arocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Arocha met een harde bal richting middenveld. Arocha kopt de bal weg. Klungelig pakt Macharski de bal. Macharski geeft een hoge lob. Zuccalà heeft problemen om de bal te vangen. Arocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Arocha passt de bal in één keer door. Macharski rent richting de bal. Macharski passt de bal zonder na te denken. Zuccalà rent richting de bal. Zuccalà schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Macharski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macharski speelt de bal door. Naishtadt rent richting de bal. Naishtadt draait met de bal, schiet en ... Arocha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharski is nu in balbezit. Macharski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kaviedes rent richting de bal. Kaviedes geeft een hoge lob. Bustamante heeft problemen om de bal te vangen. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Parada rent richting de bal. Reyes speelt de bal door. Zuccalà rent richting de bal. Zuccalà draait met de bal, schiet en ... Arocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Team Lagann F.C 0:7

39e minuut.
Kaviedes passt de bal zonder na te denken. Daar is Perez Greco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perez Greco passt de bal met de wreef. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Kaviedes heeft problemen om de bal te vangen. Kaviedes geeft de bal voor. Naishtadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 83%, Team Lagann F.C 17%.
Chamos F.C - Team Lagann F.C 0:7

48e minuut.
Parada geeft een hoge lob. Stiffler is nu in balbezit. Stiffler met een sublieme pass. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bustamante is nu in balbezit. Bustamante geeft een lange en hoge pass. Arocha kopt de bal weg. Naishtadt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zuccalà rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Team Lagann F.C 0:8

51e minuut.
Zuccalà is nu in balbezit. Zuccalà passt de bal zonder na te denken. Kaviedes rent richting de bal. Kaviedes geeft de bal voor. Naishtadt maakt een snoekduik en kopt de bal. Arocha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Team Lagann F.C 0:9

60e minuut.
Inworp. Kučma komt het veld opgelopen. Guerra komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Arocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreto is nu in balbezit. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Kučma is nu in balbezit. Kučma schiet op doel. Arocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Team Lagann F.C 0:10

62e minuut.
Ávila komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Kaviedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaviedes geeft de bal voor. Kučma kopt de bal weg. Daar is Macharski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macharski geeft de bal voor. Arocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Naishtadt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naishtadt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Team Lagann F.C 0:11

69e minuut.
Kaviedes heeft problemen om de bal te vangen. Kaviedes geeft de bal voor. Kučma rent richting de bal. Kučma haalt uit met een fantastische trap. Arocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Team Lagann F.C 0:12

70e minuut.
Cantona komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Reyes probeert naar een medespeler te passen. Aguirre geeft een hoge lob. Guerra kopt de bal weg. Naishtadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Naishtadt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Macharski is nu in balbezit. Macharski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quintana de bal. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap. Arocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Guerra geeft de bal voor. Naishtadt is nu in balbezit. Aguirre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aguirre krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kaviedes passt de bal zonder na te denken. Guerra is nu in balbezit. Guerra passt de bal in één keer door. Kaviedes heeft problemen om de bal te vangen. Kaviedes geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Szviták geeft de bal voor. Kaviedes met een sublieme pass. Arocha geeft een lange en hoge pass. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt schiet op doel. Arocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Rincón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaviedes is nu in balbezit. Kaviedes geeft een hoge lob. Naishtadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Naishtadt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
García rent richting de bal. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra passt de bal met de wreef. Kučma is nu in balbezit. Kučma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Team Lagann F.C 0:13

85e minuut.
Guerra speelt de bal door. Kučma rent richting de bal. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chamos F.C - Team Lagann F.C 0:14

89e minuut.
Naishtadt geeft de bal voor. Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada geeft de bal voor. Kaviedes geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chamos F.C 80%, Team Lagann F.C 20%.
Chamos F.C - Team Lagann F.C 0:14