Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
castañedag AC Milan eSports
Piedra Filosofal Tactiek 2X
56% Balbezit 44%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
47.3 gemiddelde waardering 56.6
adequate Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


14e minuut.
Mazzone heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval rent richting de bal. Kurzepa rent richting de bal. Sandoval onderschept slim de pass. Sandoval schiet op doel. Camallı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Fuenmayor rent richting de bal. Szturc onderschept slim de pass. Tavares is nu in balbezit. Tavares schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cadíz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kubiński geeft de bal voor. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Molletones geeft de bal voor. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Molletones is nu in balbezit. Molletones geeft een hoge lob. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz draait met de bal, schiet en ... Camallı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sootemäe speelt de bal door. Molletones is nu in balbezit. Molletones passt de bal in één keer door. Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandoval schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: castañedag 58%, AC Milan eSports 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
castañedag - AC Milan eSports 0:0

48e minuut.
Kurzepa rent richting de bal. Kurzepa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molletones zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sootemäe geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Kubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kubiński geeft een hoge lob. Kardasz kopt de bal weg. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval schiet op doel. Camallı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Kurzepa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lebon komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lebon heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval onderschept slim de pass. Kardasz is nu in balbezit. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval schiet op doel. Camallı bokst de bal weg.

73e minuut.
Matos met een sublieme pass. Ferrebús is nu in balbezit. Kardasz verovert de bal door een tackle van achteren. Kardasz draait met de bal, schiet en ... Camallı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Selić onderschept slim de pass. Selić geeft een lange en hoge pass. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Canorea is nu in balbezit. Canorea passt de bal met de wreef. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz draait met de bal, schiet en ... Camallı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
castañedag - AC Milan eSports 0:1

84e minuut.
Constantin is nu in balbezit. Molletones onderschept slim de pass. Molletones passt de bal zonder na te denken. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: castañedag 56%, AC Milan eSports 44%.
castañedag - AC Milan eSports 0:1