Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VENEZUELA CITY CLUB FC castañedag
unica Tactiek Piedra Filosofal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 48.8
zeer goed Schieten matig
goed Passen goed
formidabel Verdedigen solide


4e minuut.
Özdinçer onderschept slim de pass. Özdinçer geeft de bal voor. Ohse heeft problemen om de bal te vangen. Zamoyski rent richting de bal. Zamoyski haalt uit met een fantastische trap. Palomares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Toscani heeft problemen om de bal te vangen. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Figueira ... Strafschop! Zamoyski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toscani legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
VENEZUELA CITY CLUB FC - castañedag 1:0

16e minuut.
Mossoró onderschept slim de pass. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo passt de bal met de wreef. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani draait met de bal, schiet en ... Palomares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Jaramillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaramillo. Jaramillo krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Lorenzo passt de bal in één keer door. Srpek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisan begaat een overtreding. Pisan krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Lorenzo geeft de bal voor. Kurzepa is nu in balbezit. Srpek verovert de bal door een tackle van achteren. Toscani is nu in balbezit. Toscani schiet op doel. Palomares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Klungelig pakt Zamoyski de bal. Toscani rent richting de bal. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VENEZUELA CITY CLUB FC - castañedag 2:0

45e minuut.
Matos speelt de bal door. Tavares is nu in balbezit. Linowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Linowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VENEZUELA CITY CLUB FC 49%, castañedag 51%.
VENEZUELA CITY CLUB FC - castañedag 2:0

49e minuut.
Pora geeft een hoge lob. Toscani rent richting de bal. Canorea begaat een overtreding. Canorea krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Canorea is nu in balbezit. Toscani verovert de bal door een tackle van achteren. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski schiet op doel. Palomares werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo met een sublieme pass. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ohse de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani haalt uit met een fantastische trap. Palomares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VENEZUELA CITY CLUB FC - castañedag 3:0

61e minuut.
Linowski controleert de bal met de borst. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo passt de bal in één keer door. Zamoyski rent richting de bal. Zamoyski schiet op doel. Palomares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toscani rent richting de bal. Toscani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VENEZUELA CITY CLUB FC - castañedag 4:0

62e minuut.
Gamboa komt het veld opgelopen. Ranzoni komt het veld opgelopen. Camallı komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora geeft een lange en hoge pass. Zamoyski kopt de bal weg. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Figueira met een sublieme pass. Lorenzo geeft een hoge lob. Ohse probeert de bal met de borst te controleren. Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Srpek onderschept slim de pass. Srpek passt de bal met de wreef. Daar is Toscani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski draait met de bal, schiet en ... Camallı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VENEZUELA CITY CLUB FC 33%, castañedag 67%.
VENEZUELA CITY CLUB FC - castañedag 4:0