Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petare F.C. Ile Ife
0.80.2 Tactiek NUTRICHICHA
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50 gemiddelde waardering 56.3
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
good Verdedigen very good


7e minuut.
Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Villanueva rent richting de bal. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Talavera kopt de bal weg. Gómez met een sublieme pass. Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Osorio onderschept slim de pass. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Talavera rent richting de bal. Talavera passt de bal met de wreef. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio is nu in balbezit. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Turpin rent richting de bal. Navea onderschept slim de pass. Navea passt de bal in één keer door. Trochim is nu in balbezit. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gómez probeert naar een medespeler te passen. Di Falco rent richting de bal. Di Falco passt de bal in één keer door. Zanfrini is nu in balbezit. Zanfrini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Rosales heeft problemen om de bal te vangen. Rosales onderschept slim de pass. Gómez is nu in balbezit. Gómez geeft een hoge lob. Zanfrini maakt een snoekduik en kopt de bal. Cabral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bigott komt het veld opgelopen. Córdova komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Gómez probeert naar een medespeler te passen. Zanfrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ramos krijgt een gele kaart. Zanfrini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pardo komt het veld opgelopen.

35e minuut.
De Ornelas geeft een lange en hoge pass. Ledezma kopt de bal weg. Trochim rent richting de bal. Trochim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Ile Ife 1:0

38e minuut.
De Ornelas kopt de bal weg. Turpin rent richting de bal. Trochim begaat een overtreding. Turpin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Turpin kan niet meer verder spelen. Pasca komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Cabral trapt de bal weg. Talavera met een sublieme pass. Di Falco rent richting de bal. Di Falco geeft een lange en hoge pass. Zanfrini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Talavera rent richting de bal. Villafraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera onderschept slim de pass. Talavera geeft de bal voor. Bigott maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trochim is nu in balbezit. Pasca verovert de bal door een tackle van achteren. Navea maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Navea naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petare F.C. 64%, Ile Ife 36%.
Petare F.C. - Ile Ife 1:0

46e minuut.
Lovric komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cabral met een harde bal richting middenveld. Di Falco probeert naar een medespeler te passen. Gómez is nu in balbezit. Gómez geeft een lange en hoge pass. Zanfrini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pasca verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos is nu in balbezit. Pasca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pasca krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Rosales heeft problemen om de bal te vangen. Rosales probeert naar een medespeler te passen. Talavera probeert naar een medespeler te passen. Lovric rent richting de bal. Lovric schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Zanfrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanfrini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez geeft een hoge lob. Zanfrini rent richting de bal. Zanfrini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Petare F.C. - Ile Ife 1:1

89e minuut.
Zanfrini kopt de bal weg. Lovric is nu in balbezit. Luna begaat een overtreding. Luna krijgt een gele kaart. Lovric is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zanfrini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lovric is nu in balbezit. Lovric draait met de bal, schiet en ... Cabral bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Petare F.C. - Ile Ife 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petare F.C. 60%, Ile Ife 40%.
Petare F.C. - Ile Ife 1:2