Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avalancha FC castañedag
JotaJota Tactiek Piedra Filosofal
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 48.1
excellent Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


8e minuut.
Noica met een snelle inworp. Qvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvist speelt de bal door. Cudicini rent richting de bal. Cudicini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Noica is nu in balbezit. Noica heeft problemen om de bal te vangen. Noica passt de bal zonder na te denken. Cudicini is nu in balbezit. Cudicini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Răcaru passt de bal met de wreef. Ćervić is nu in balbezit. Ćervić geeft de bal voor. Cudicini is nu in balbezit. Cudicini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilen begaat een overtreding. Szturc raakt geblesseerd tijdens het duel. Matos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szturc krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Noica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canorea. Noica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ajkler met een snel genomen vrije trap. Cudicini maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Noica met een sublieme pass. Qvist is nu in balbezit. Noica speelt de bal door. Cudicini is nu in balbezit. Cudicini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avalancha FC 37%, castañedag 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avalancha FC - castañedag 0:0

49e minuut.
Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Erola is nu in balbezit. Qvist verovert de bal door een tackle van achteren. Qvist draait met de bal, schiet en ... Palomares maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Pisan passt de bal met de wreef. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szturc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Matos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Constantin is nu in balbezit. Qvist onderschept slim de pass. Qvist passt de bal met de wreef. Cudicini is nu in balbezit. Cudicini haalt uit met een fantastische trap. Palomares bokst de bal weg. Cudicini rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adak komt het veld opgelopen. Boeve komt het veld opgelopen. Noica neemt de hoekschop. Cudicini maakt een snoekduik en kopt de bal. Erola controleert de bal met de borst. Palomares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Boeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Boeve de bal. Boeve draait met de bal, schiet en ... Palomares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalancha FC - castañedag 1:0

81e minuut.
Sekin komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Răcaru speelt de bal door. Noica is nu in balbezit. Noica passt de bal zonder na te denken. Boeve rent richting de bal. Boeve schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avalancha FC 36%, castañedag 64%.
Avalancha FC - castañedag 1:0