Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Lagann F.C Petare F.C.
442 wnmp Tactiek 0.80.2
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
59.1 gemiddelde waardering 50
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


7e minuut.
Kučma kopt de bal weg. Klungelig pakt Villafraz de bal. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà draait met de bal, schiet en ... Cabral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Petare F.C. 1:0

9e minuut.
Cantona speelt de bal door. Macharski rent richting de bal. Villanueva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macharski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rincón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cabral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Villanueva rent richting de bal. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rincón met de inworp. Arocha geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Yardley bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardley geeft de bal voor. Liberi rent richting de bal. Zuccalà verovert de bal door een tackle van achteren. Zuccalà schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ferreira met een sublieme pass. De Ornelas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ledezma krijgt zijn hoofd ertegen. Trochim is nu in balbezit. Trochim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rincón passt de bal zonder na te denken. Macharski is nu in balbezit. Macharski met een sublieme pass. Zuccalà is nu in balbezit. Zuccalà draait met de bal, schiet en ... Cabral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Arocha speelt de bal door. Perez Greco rent richting de bal. Perez Greco passt de bal met de wreef. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà haalt uit met een fantastische trap. Cabral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 30%, Petare F.C. 70%.
Team Lagann F.C - Petare F.C. 1:0

57e minuut.
Inworp. Bejarano komt het veld opgelopen. Naishtadt komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Buitenspel voor Zuccalà. Goede buitenspelval van de verdediging. Ávila komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rincón probeert naar een medespeler te passen. Macharski rent richting de bal. Macharski passt de bal in één keer door. Zuccalà rent richting de bal. Zuccalà draait met de bal, schiet en ... Cabral bokst de bal weg. Naishtadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Naishtadt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Petare F.C. 2:0

65e minuut.
Macharski rent richting de bal. Macharski passt de bal met de wreef. Liberi heeft problemen om de bal te vangen. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Naishtadt heeft problemen om de bal te vangen. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap. Cabral bokst de bal weg. Inworp. Herrera komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Pommerenke komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Naishtadt verovert de bal door een tackle van achteren. Pommerenke rent richting de bal. Naishtadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Naishtadt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Petare F.C. 3:0

78e minuut.
Arocha met een sublieme pass. Macharski is nu in balbezit. Macharski passt de bal zonder na te denken. Zuccalà rent richting de bal. Zuccalà schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pommerenke met de inworp. Rincón geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zuccalà de bal. Zuccalà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Petare F.C. 4:0

84e minuut.
Bejarano geeft een hoge lob. Macharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharski passt de bal met de wreef. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà haalt uit met een fantastische trap. Cabral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Arocha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Macharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharski geeft een hoge lob. Naishtadt maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Petare F.C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 24%, Petare F.C. 76%.
Team Lagann F.C - Petare F.C. 5:0